Core 2 Duo E6750 sisteme ekran kartı önerisi

ahmet_78

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir sistemim var ve ekran kartı almak istiyorum.
  • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
  • 4,00 GB RAM
  • Gigabyte Technology P31-DS3L

O zaman en iyi seçenek GT 1030 olur sizin için. İşlemci güçlü bir model de değil maalesef.
Bu önerebileceğiniz en iyi Ekran kartımı bu sistem için. Peki r7 yada r9 serilerinden yüksek model bi kart alsam sorun olur mu bu sistemde? R9 270 yada 280 gibi. Birde tavsiye edebileceğiniz işlemci varmı.

R7 240, 250 sana uyar fakat güncel kart değiller. Senin için en uygun kart 1030 olacaktır. Daha güncel ve daha performanslıdır. Söylediğin kartları almak gibi bir hata ise hiç yapma.

Evet dediğin kartlarda sorun yaşama ihtimalin var. Önerdiğim kartın nesini beğenmedin anlamadım. Ayrıca işlemci nereden çıktı şimdi?
Dostum önerdiğin ekran kartını beğenmediğimden değil, sadece sonuca varabilmek için soruyorum bunları. Ya sadece ekran kartı alıcam yada işlemciyi güçlendirip daha iyi bi ekran kartına bakıcam. Teşekkür ederim yorumun içim.

Dostum Xeon E5450 veya X5460 alıp, güzel de bir soğutucu alman taraftarıyım. Anakartın Quad-Core destekliyor. Bu işlemcilerden birini alır isen R9 270, R9 280 alabilirsin.
Teşekkür ederim yorumun ve tavsiyen için. Bunları değerlendiricem.

Evet dediğin kartlarda sorun yaşama ihtimalin var. Önerdiğim kartın nesini beğenmedin anlamadım. Ayrıca işlemci nereden çıktı şimdi?
1030 da önerdiğiniz marka model varmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı