Core 2 Duo E7200 ve R7 240 Sistem Windows 7 vs 10

jestere1231231

Kilopat
Merhaba şu an Windows 10 kullanıcısıyım, sistemim;

Intel Core 2 Duo E7200
4 GB DDR3 RAM
R7 240 Ekran Kartı

Windows 7'ye geçsem FPS artışı olur mu?

Bence pek birşey kaybetmezsin. Çünkü işlemci zaten o zamanın işlemcisi. Ben Windows 7 Home Premium'dan Windows 8.1'e geçtim. Şuan da memnunum Windows 10'a geçmeyi daha düşünmüyorum. Daha tam oturtamadılar gibi.

İşlemci kullanımı düşer, biraz rahatlama olabilir ama fps pek değişmez bence. Ancak sistem Windows 7 sistemi bende uzun zamandır e7400 var W7'den aşırı memnunum. Crack bile yapmadım o nedenle mi bilmem eskiden attırdığım bilgisayarcının formatından daha akıcı.

İşlemci kullanımı düşer, biraz rahatlama olabilir ama fps pek değişmez bence. Ancak sistem Windows 7 sistemi bende uzun zamandır e7400 var W7'den aşırı memnunum. Crack bile yapmadım o nedenle mi bilmem eskiden attırdığım bilgisayarcının formatından daha akıcı.
Şuan ekran kartına aşırı derecede darboğaz oluyor WİN 7 ye geçsem kalkarmı?

Şuan ekran kartına aşırı derecede darboğaz oluyor WİN 7 ye geçsem kalkarmı?
Denemekten zarar gelmez ama e7200 de r7 240'a aşırı darboğaz yapacak kadar kötü işlemci değil bence. İnternete de biraz baktım ya kurtarır ya hafif darboğaz olur demişler bana da öyle geliyor.
Windows 7 çözüm olmayacaksa ki sorunu kökten çözmez bence, quad işlemci de takabilirsin diye düşündüm.
Windows 10'nun lisansını kaybetmemek için önlemini alıp formatlayabilirsin. Ben windows iso downloader ile indirdim ama lisans çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı