Core 2 Duo E7500 Sistem için 350 TL'ye Ekran Karti Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.953

Mbs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu kesinleştirmek gerek. O işlemci size oynamak istediğiniz oyunlarda yeterli FPS'yi üretebilecek mi?
Oyun için ekran kartı önemli denir ve doğrudur, fakat sizinki gibi eski bir işlemci söz konusu olunca minimum ürettiği FPS önemli hale geliyor.
İşlemcinizin ürettiği FPS'yi tespit edip ona göre seçim yapmanızı tavsiye ederim. En fazla R7 250 GDD5 alabilirsiniz elbette.
Eğer işlemci en az 30-40 FPS üretemiyorsa hangi ekran kartını taktığınızın pek bir önemi kalmıyor.
20-30 FPS ultra ayarda oynamanın pek keyif vereceğini sanmıyorum.

Yukarıdaki tavsiyelere hayretle bakıyorum. Bunu da yazmadan edemeyeceğim.

Öncelikle şunu kesinleştirmek gerek. O işlemci size oynamak istediğiniz oyunlarda yeterli FPS'yi üretebilecek mi?
Oyun için ekran kartı önemli denir ve doğrudur, fakat sizinki gibi eski bir işlemci söz konusu olunca minimum ürettiği FPS önemli hale geliyor.
İşlemcinizin ürettiği FPS'yi tespit edip ona göre seçim yapmanızı tavsiye ederim. En fazla R7 250 GDD5 alabilirsiniz elbette.
Eğer işlemci en az 30-40 FPS üretemiyorsa hangi ekran kartını taktığınızın pek bir önemi kalmıyor.
20-30 FPS ultra ayarda oynamanın pek keyif vereceğini sanmıyorum.

Yukarıdaki tavsiyelere hayretle bakıyorum. Bunu da yazmadan edemeyeceğim.
Yani R7 265 alsam bile far cry 4, cod aw gibi oyunlarda akıcı bir şekilde oynayamaz mıyım ?
Oynadığım çözünürlük 1280x768 oyunları bu çözünürlük mediumda oynayabilir miyim?
Zaten bu masaüstü kardeşime kalıcak ben yeni masaüstü yada dizüstü alacağım.
O başıma gelmesin diye ona böyle bir ekran kartı alıp sistemi güçlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı