Core 2 Duo E7500 Sistem için 350 TL'ye Ekran Karti Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.947
İşlemciniz eski olmasına rağmen Far Cry 4 , COD aw gibi oyunların altından kalkabiliyor :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1280*768 1 milyon piksel civarı yapar. Bu da demek ki ekran kartına yük bindirmeyecek. 1920*1080 2 milyon piksel yapıyor.
Monitör çözünürlüğünüz size avantaj sağlıyor burası kesin. Fakat işlemcinizin o FPS'leri üretmesi gerek öncelikle ki ekran kartı üstüne bir şeyler yapsın. Burada sizi sınırlayan işlemciniz. Çözünürlüğü düşürmeniz sadece ekran kartına binen yükü azaltır.
Böyle eski sistemlerde işlemci her şeyi belirler ürettiği FPS ile.
Oyunlarda İşlemci Darboğazı Nedir? | Technopat Sosyal

klink dediğinizi şimdi anladım.
Ama ekran kartı limite ulaşdığı zaman işlemci eski olduğu için kasılır mı?

Oyun söz konusu olunca ilk akla gelen ekran kartı, fakat önce işlemciye bakmak gerekir. İşlemci FPS üretecek ki ekran kartı onu işlesin.
Sizdeki işlemci son oyunlarda her türlü kasılacak zaten, sürekli yüzde yüz çalışacak.

Sizin sisteminizde ekran kartı asla limite ulaşmayacak emin olun yeni ekran kartı ile. Yazıyı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

O zaman ekran kartı almayacağım bilgilendirme için teşekkürler.

Konu kilit o zaman.

30 civarı arada sırada kasacağı için kardeşim oyunları"far cry kasıyor ağabey" deyip ps4'e alalım bunu diyecek beni daha da masraf ettirip aynı zamanda ps4 harcayacağım zamanı azaltacak bu yüzden bende vazgeçtim ekran kartı almaktan.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Konuyu kapatabiliriz artık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı