Core 2 Quad Q8200 Render Testi

Arkadaşlar nereden baksanız 8-9 senelik işlemci olan Core 2 Quad Q8200'ü biraz zorladım. Daha sonra soğutucu alıp overclock yapacağım ama ECS G31T-M7 ile ne kadar olur bilemiyorum. Bütün bileşenler eski, 2-3 haftaya kadar bilgisayar toplayacağım için biraz işkence yapayım dedim. :vıy: Bu arada bilgisayar markası Exper. :D

Vl0kDP.png

Yukarıda görüldüğü gibi yakında overclock yapmak istiyorum.:neo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim işlemcim bile Core 2 Quad Q9400 modeli oldugu halde Ben bile O.C yapmadim. Üstelik Cooler Master Hyper TX3 Evo model sogutucu kullandigim halde. Birde o video programinin adini soyleme sansiniz var mi ?

Benim işlemcim bile Core 2 Quad Q9400 modeli oldugu halde Ben bile O.C yapmadim. Üstelik Cooler Master Hyper TX3 Evo model sogutucu kullandigim halde. Birde o video programinin adini soyleme sansiniz var mi ?
Cyberlink PowerDirector 13 abicim. Aslında haklısın zaten 4 çekirdekli hızlı ama ztn stock soğutucu overclok yüzünden pasif soğutması olan hd 3450 sarı sarı görüntü veriyor bazen kararıyor. Soğutucu ve ekran kartı ile canavar gibi yaparım ram filan sağlam memtest yaptım.

Ne zararı olabilir ki ? Zaten yeni sistem topluyormuş :D
Aynen ama vazgeçtim. Bu pc benim ilk göz ağrım. :D

O işlemci o kadar eski mi? Şaşırtıcı. GPU modelini söyleyebilir misin? OC işine girmemelisin bence.
Amd Hd3450 ekran kartı kullanıyorum ama o.c performansı süper acayip fps alıyorum gta ıv mesela açılırken 1500-2000 fps veriyor fakat açıldıktan sonra 15-30 değerlerini alıyorum. :)

Haklıyım tabi kardeşim ne gerek var. Bende sağlam soğutucu olduğu halde ben bile Overclock yapmadım. Yinede sen bilirsin tabi bilgisayar senin ben karışamam :) Ben stok fan ile yapmıştım, bir kere Allah' tan bişey olmadı. Bu arada söylediğin program güzel mi kullanışlı mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı