Core 2 Quad Q8300 PC Yükseltme

Eren Söylemez

Hectopat
Daha fazla  
Beyler öncelikle hepinize merhaba eskiden kalma bi bilgisayarım var. Işlemcim İntel core 2 Quad Q8300. Ana kartım Pegatron corporation 2a94h. RAM'im 1333 MHz DDR3 2x2 GB. Öncelikle ekran kartım bozulduğu Için geçici olarak ATI Radeon HD 5450 1 GB ekran kartını taktım. Bu bilgisayara RAM ve ekran kartını ne kadar yükseltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Anakart.JPG
İşlemci.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende de Q8200 vardı anakartım asrock gs41 gittim 750 ti aldım bazı oyunlarda darboğaz yapıyordu ama çok fark yarattı birçok oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum. 750 ti üstü olmayacak şekilde herhangibir kart alabilirsin mutlu edecektir seni.

Kardeşim bende de Q8200 vardı anakartım asrock gs41 gittim 750 ti aldım bazı oyunlarda darboğaz yapıyordu ama çok fark yarattı birçok oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum. 750 ti üstü olmayacak şekilde herhangibir kart alabilirsin mutlu edecektir seni.
Yükseltme işlemi olumlu sonuçlandı diyorsun peki ilerdi bilgisayar için herhangi bi sorun oldumu ?

Genellikle Lol Ve Cs go oynuyorum ekran kartının darboğaz yapıcağını pek düşünmüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı