Core 2 Sistem Upgrade

Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
web tasarım
Sistemim; core 2 2.66 ghz 4 çekirdek, 3 gb ram, 500 gb harddisk, 230 w power supply, 512 ekran kartı Ati radeon HD 4450.

Ekleyeceğim Parçalar :

• Asus gtx660 192 bit 2 gb cpu 980 mhz bellek 6008 mhz
  • Power supply 600 w

Bu parçaları eklersem ne kadar performans alırım ? Oyun olarak mesela crysis 3 1080p full effeckte kasar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle kasar. Crysis ve Metro Last Night farklı oyunlar, onlara göre benchmark yapma. Ama genel olarak çoğu oyunu iyi grafiklerde oynayabilirsin.

500 watt psu yeterli ayrıca.

Şuan aslında daha sonrada kullanabileceğim parçaları ekleyeceğim. Daha sonra anakart alacağım. Ram, işlemci falan ama şuan yaşar mıyım diye düşündüm. Sormak istedim ve kuzenimin ekran kartını takmıştım. Sappire full çözünürlükte kasma yapmamıştı ve o kadarda güçlü soğutması veya büyüklüğü yoktu. Ekstra güç pin'i istemiyordu. Bende düşündüm ki bunu alırsam tam performans alırım dedim. Yazı hatalarım varsa kusura bakmayın. Klavyem sıkıntılı.
Yani kısaca ddr3 ram destekli 4 slotlu i3, i5, i7 modellerinden işlemci ram falan alacağım. Yani bu parçaları daha sonrada kullanıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı