Core i3 4160 1500-2000 TL Sistem Toplama

@Joffrey Sinerji'den sistemimi almıştım. Bileşenlerin kutulamasının pek iyi olmaması dışında bir problem yaşamadım.

13.jpg

Toplanılan yer Sinerji bu arada bu sistem ile senin sistemin arasında ciddi performans farkı var, benim önerdiğim sistem çok daha performanslı.
sinerji pc vatan gibi bir mağazaya sahip bir teknoloji mağazası var mı ? Yoksa sadece online mı yapılıyor alışveriş ? Bu arada senin topladığın sistem çok daha iyi hani en fazla 100 tl altı bir soğutucu alır onun dışında söylenecek birşey ben görmedim

Üsküdar'da ofisleri var kardeşim. Vatan bilgisayar gibi bir firma değil. Öyle olsa zaten fiyatlar bu boyutta olmaz :) Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan bence üşenme git ofislerinden bizzat al ürünü. Montaj sırasında falan başında dur isteklerini belirt kablolama iyi olsun vs diye. Daha iyi olur.

@Tristan23 Kardeşim kafama birşey takıldı yalnız benim belirttiğim sisteme "CoolerMaster CMP-350W Midt Atx" güç olarak bir problem çıkartır mı sence?Eğer çıkartırsa"CoolerMaster ELİTE RC-500W" alacağım,ne dersin?

@Tristan23 Rakam olarak 150-250 aralığında olabilir.Belirttiğim sistem ise;
-MSİ H81M-P33 intel h81 soket 1150 ddr3 sata3.0 dvi&vga anakart
-intel i3 4160 soket 1150 3,6ghz işlemci
-Asus GTX750Tİ strix oc gddr5 2gb 128 bit nvidia ekran kartı
-Kingston 8gb ddr3 1600 mhz cl9 ram
-WD 1TB green intellipower 64mb cache harddisk.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı