Core i3 8100 ve B360M-PRO VD macOS kurulumu

Görsel paylaşın.

Eve yeni geldim. Çıkmadan önce CMOS resetledim manuel olarak. Şimdi bir açtım klavye sapıtmış, çözümünü buldum sayılır. BIOS bugda kalıyor. MSI'da Advanced'e aldığım zaman yanlarda çıkan menülere girdiğim gibi bug oluyor ve ekran küçük kalıyor biraz.
Görsel paylaşın.

Görseli paylaşabileceğim bir yol yok. USB'yi ayarladıktan sonra 3.0 portunda yeniden başlata tıkladım, BIOS'a girdiğimden itibaren aynı sorunu yaşıyorum. Ne olacak şimdi?

y6yN7y.jpg

Rra1d6.jpg

NnylM5.jpg

Müsaitseniz lütfen yardım edin. @Recep Baltaş
Düzelir diye hackintosh USB'sini biçimlendirip BIOS update indirdim ve updateledim ama hiçbir şeye yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar deneyin. Bu arada normal kullanımda herhangi bir sorun yaşıyor musun?
Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Açtığım ancak hiç cevap almamış olan bir konumda bahsetmiş olduğum arada sırada ekranın anlık gidip gelmesi. Kablodan kaynaklandığını düşünüyorum sıfır bir kablo değil çünkü.
BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar takıyorum değil mi? Ekran kartı yüzünden çıkaramıyorum bu biraz uğraştıracak :D Aynı yönde mi geri takmam lazım pili?

Bir işe yaramadı. BIOS Updateledim, biraz eski sürüme çektim, jumper ile resetledim, pil ile resetledim. Ne oldu da böyle saçma sapan bir şey yaşıyorum anlamış değilim. Yani ne bileyim HackinTosh USB'sini arka panelde 3.0 veya 3.1 portuna takmıştım, onun yüzünden de değildir diye düşünüyorum?
BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar deneyin. Bu arada normal kullanımda herhangi bir sorun yaşıyor musun?
Pil ile resetledim klavyem sapıtmaya başladı. Zar zor düzelttim ikınci oturumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı