- Makaleler
- 51
USB 2.0 portu ile dene kurulumu.
Görsel paylaşın.
Görsel paylaşın.
Denemiştim ama hemen deneyip geliyorum. UEFI olarak nasıl ayarlayabilirim? Hiçbir yere giremiyorum.BIOS'a gir ve Optimize Defaults yap. Sonra UEFI olarak ayarla ve ayarları kaydet.
Hocam sanırım resimlere dikkatli bakmadın. 3.de Advanced'den sonrası gelmiyor donuyor bildiğin. Aynı şekilde Optimized Defaults yapıyorum ancak F10'a basınca ekran hafif kararıyor yine donuyor.Settings bölümünden ayarlayabilmen gerek.
Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Açtığım ancak hiç cevap almamış olan bir konumda bahsetmiş olduğum arada sırada ekranın anlık gidip gelmesi. Kablodan kaynaklandığını düşünüyorum sıfır bir kablo değil çünkü.BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar deneyin. Bu arada normal kullanımda herhangi bir sorun yaşıyor musun?
Pil ile resetledim klavyem sapıtmaya başladı. Zar zor düzelttim ikınci oturumdan.BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyip tekrar deneyin. Bu arada normal kullanımda herhangi bir sorun yaşıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.