Core i5 4460 mi FX X6 6300 MÜ ?

Intel 4 nesilde üretimden kaynaklanan ısınma problemi var. Refresh güncellenmiş olup olmadığına dikkat et...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynak istiyorsanız biraz araştırın @Mert. Haswell Refresh işlemcileri keyif olsun diye çıkarmadılar. Arkadaş haklı bazı modellerde ısıyı tam olarak iletememe sorunu var. Çözümüde var gerçi fakat garanti dışı bırakıyor sanırım. Onun dışında 4460 zaten Haswell Refresh serisi yani yenilenen model.

Son düzenleme:
Evet bazılarında iletkenlik sorunları filan çıkmıştı. Ama öyle büyütülecek bir şey değil. Fx 6300 İ5 4460 asla rakip olamaz. Sen istediğin kadar o.c yap. 5 ghz a da çıkarsan o fark kapanmaz. Yani o.c bir işlemciyi alırken ilk bakman şeylerden biri değil.

Kaynak istiyorsanız biraz araştırın @Mert. Haswell Refresh işlemcileri keyif olsun diye çıkarmadılar. Arkadaş haklı bazı modellerde ısıyı tam olarak iletememe sorunu var. Çözümüde var gerçi fakat garanti dışı bırakıyor sanırım. Onun dışında 4460 zaten Haswell Refresh serisi yani yenilenen model.

İşte, kulaktan dolma mı, gerçek mi ben nereden bileyim. Bana kaynak atın, ben de bir şeyler öğreneyim. 1 senedir uzağım bu işten.

O iletkenlik sorunu Ivy Bridge'de çıkmamış mıydı ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı