Core i5 4670 Oyun ve render sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tiremaster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bi sistem topladım render ve oyun için sizce nasıl ? bütçem 2300 lira daha iyisini toplayabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ScreenHunter_2.png

Bende HDD var fakat sürekli elektirip gidip gelen bir şehirde yaşıyorum bozulmuş olabilir gibime geliyorda ilerde sıkıntı olursa alıcam HDD.

Çarpan kilidi kapalı bir işlemciye Z87 G43 çok saçma olmuş. Ya işlemciyi i5 4670K yapınız ya da anakartı OC yapılmayan bir anakart seçiniz.(Bütçeniz için.)

Tamamda OC yapılmayan anakartlar 1866 ve 2133 mhz ram desteği yok öyle bir anakart varsa önerirseniz sevinirim.

Tamamda OC yapılmayan anakartlar 1866 ve 2133 mhz ram desteği yok öyle bir anakart varsa önerirseniz sevinirim.
Direk i5 4670K alın bence yani anakartın her şeyinden yararlanmış olursunuz. Zaten arada 58 TL var.

Kulaklık için vereceğin paradan kısıp GTX 770 alabilirsin. Sonuçta render için CUDA candır.

Hocam onun yerine ramleri 2133 yaptım işte.

Beyler alıyımı yoksa değişcek parçalar varmı ? söyleyinde birazdan alıcam çünkü ?

Kulaklığı sonra al ne de olda 220tl. Sonra 4670k yap. Sonra gtx770 yap. Sonra ramleri 1600mhz yap çünkü ramleri kendinde OC yapabilrsin. Bu kadar :)

Hatta kasayı z3 yap bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı