Core i5 4670k sistem hakkında yorumlarınız

Meyriyer

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir sistem topladım ve her an alma şansım var. Bu parçalar bir bine uyar mı ? Genel olarak oyun ve program üzerine kullanacağım. Photoshop gibi programlar kullanacağım için sorunsuz kaldırması gerek. Maddi açıdan 4000 TL fazlası olmaz. Şunu değiştir diyeceklerinizi de beklerim çekinmeyin. Oyunlarda ultra grafik kullanacağımı da ekleyeyim. Yorumlarınızı bekliyorum :ajan:

NOT : VATAN BİLGİSAYAR %30 İndirimli fiyatları yazılmıştır.

• Anakart : MSI Z87 - G45 Gaming - 418 TL
  • İşlemci : İntel Core i5 4670k - 607 TL
  • Ekran Kartı : Asus R9 290 - 1097 TL
  • Hard disk : Seagate 1 TB Barracuda - 167 TL
  • İşlemci Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 Evo - 111 TL
  • Kasa : Gigabyte Sumo Y 700W - 507 TL
  • Dvd : Asus SDRV-08D2S-U - 82 TL
  • Ram : Gskill 8 GB Sniper DDR3 1600Mhz - 243 TL
  • SSD : Kingston 120GB HyperX 3K - 318 TL
  • Mouse : LOGITEC G300 - 65 TL
  • Klavye : Thermaltake TT E Sports Challanger Pro - 178 TL
  • Kulaklık : Snopy Snopy SN-338 - 25 TL
  • Mause Pad : Thermaltake TT E Sports PYRRHUS MEDİUM - 65 TL

TOPLAM 3.883 TL

Kasa çöp, 400R ya da bir başka kaliteli kasalar arasından seçim yapın, DVD sürücüsünü kaldırın ve SSD'yi kaldırın, sisteminiz hayırlı olsun.

Kasa çöp, 400R ya da bir başka kaliteli kasalar arasından seçim yapın, DVD sürücüsünü kaldırın ve SSD'yi kaldırın, sisteminiz hayırlı olsun.

Kasanın neresinin çöp olduğunu açıklar mısın ve dvd sürücüsü önerirmisin son olarak ssd neden gidiyor.

Kasayı göz zevki açısından ve 5 fan yuva adedinden yanında gelen 5 fan yüzünden seçtim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu;
VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
Ya da şunu;
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

Alıyorsun daha ucuza ve ne yidüğü belirsiz bir güç kaynağı ile ardından bize gelipde kasa elimde kaldı, yamuldu, dağıldı, parçalandı, söküldü, rengi attı vb. şeyler ile ilgili dil dökmüyorsun, bu arada araştırdım ama bir tane bile inceleme bulamadım Gigabyte'ın kasasıyla ilgili, acaba neden.

DVD okuyucusu ise SSD gibi gereksiz olan bir parça. SSD yerine i7-4770k almayı düşünebilirsiniz tabi.

Dosya indirme sitesine de ne güven olur ya inceleme konusunda. Hocam Allah aşkına bugüne kadar Technopat forumlarında bir kişi gördünüz ya da duydunuz mu Gigabyte kasa öneren? Dünya devi Corsair 400R'yi gösterdiğiniz kasadan katbekat ucuza alabilecekken siz niye bu kadar zorluyorsunuz, günde kaç kez kasaya bakacaksınız Allah aşkına?

DVD sürücüsü ise korsana bir eğiliminiz yoksa tamamen gereksiz bir masraf, Steam'dan korsandan ucuza oyun alabilir ve dijital ortamda indirebilirsiniz. İşlemciyi de değiştirmek zorunda değilsiniz, kâr edip korsan yerine Steamden oyun alabilirsiniz ama SSD bence tamamen lüks ve gereksiz bir şey.

Şunu;
VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
Ya da şunu;
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

Alıyorsun daha ucuza ve ne yidüğü belirsiz bir güç kaynağı ile ardından bize gelipde kasa elimde kaldı, yamuldu, dağıldı, parçalandı, söküldü, rengi attı vb. şeyler ile ilgili dil dökmüyorsun, bu arada araştırdım ama bir tane bile inceleme bulamadım Gigabyte'ın kasasıyla ilgili, acaba neden.

DVD okuyucusu ise SSD gibi gereksiz olan bir parça. SSD yerine i7-4770k almayı düşünebilirsiniz tabi.

Hacı çok çok saçma konuşuyon ssd ile 6 saniyede açılan bilgisayar 2 saniyede açılıyo ve sen ssd ye gereksiz diyosun. Kasa hakkında dediğine katılıyorum ama.

Reviews | techPowerUp

Bakın inceleme skorlarına göre sıralanmış toplamda 100 adet kasa, tüm Corsair modelleri 9.5 üstü puan almış iken ilk 100'de Gigabyte'ın sadece bir tane modeli mevcut; 9.2 puan ile "GIGABYTE 3D Mercury"

- - - Güncellendi - - -

Hacı çok çok saçma konuşuyon ssd ile 6 saniyede açılan bilgisayar 2 saniyede açılıyo ve sen ssd ye gereksiz diyosun.Kasa hakkında dediğine katılıyorum ama.
Güldüm ya zaten gerek grafikler olsun gerek bellek olsun gerek diğer şeyler olsun SSD işliyordu bunları, zaten günde zilyon kere bilgisayarı kapatıp açıyor ya bu adam ve her şey bilgisayarın tuşuna bastığında karşında bitmesinden ibaret, hadi dual core notebook'lara SSD takalım da hızlı açılsınlar, önemli olan o sonuçta değil mi...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı