Core i5 750 ve GT 420 sisteme macOS uyumu

iisakursaatt

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, 15-20 yıllık Windows kullanıcısıyım Windows 98'i dahi kullandım asla bir macOS işletim sistemli bilgisayarım da olmadı. Şu anki sistemim;
  • Intel i5 750
  • 4 GB RAM
  • ASUS GT420 2 GB ekran kartı
  • Intel Corporation DP55Wb anakart
Öğrendiğim kadarıyla PC parçaları ile uyumlu olması gerekiyormuş macOS atmam için lütfen alışamazsın falan demeyin Windows'dan gerçekten çok sıkıldım. Güncel bir bilgisayarım olmadığı için de Windows kullanmak istemiyorum tasarım değişikliği istiyorum kullandığım bir uygulama da yok zaten oyunla ilgili derdim de yok bilgisayarımın iyi olmadığı için arada LOL giriyorum. En çok tasarımı için istiyorum. Pişman olmayacağımı düşünüyorum macOS'a geçmem mümkün mü acaba?
İyi akşamlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim hocam kurulum esnasında bir uyuşmazlık, hata gibi şeyler çıkar mı acaba parçalarım eski olduğu için soruyorum. Bir sorun olmaz ise eğer yarın yapacağım.

Teşekkür ederim hocam kurulum esnasında bir uyuşmazlık, hata gibi şeyler çıkar mı acaba parçalarım eski olduğu için soruyorum. Bir sorun olmaz ise eğer yarın yapacağım.
Tam garanti değil o, sorun olursa da yardımcı olur https://www.technopat.net/sosyal/uye/claus.38403/vs gibi bilgisi olan kişiler (benim bildiğim bir sikinti ise ben de yardımcı olurum:) .
(Mobilden birisi nasıl etiketleniyor bu arada, link koydum ama etiketlemedi)

Çalışıyor dostum Claus'un attığı linke girip Google Drive'dan indirebilirsin.
Kotaya takılmış bende link kırık sandım. Google hesabına giriş yapıp bu dosyayı kendi Drive hesabına kopyala oradan indir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı