Core i7 4770 ve GTX 770 Sistem Toplama

DVD ve USB 3.0 olacak kasamda böylece işletim sistemini Win 7 64 bit yapabilirim değil mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    25
Hocam tekrar sölediğim gibi 1700 TL ekran kartıdır. İşlemci k serisi olmadığı için h87 plus İntel plus bir ekran kartı alıcağım. Recep hocamın GTA 5 pc sistem toplama videosunda 4 milyarlık sistemde GTX 770 koymuştu. :) Ona göre almadım, ben sabırsız bir insanım oyunların hızlı açılmasını isterim o yüzden Solid Stade Disk şart ! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
DoğukanUa08, çünkü o ortalama bir sistem. Ancak sizinki oyun sistemi. 770 de yeterlidir ancak i7 4770'e gerek yok. i5 4670 ve 780 alın. HDD'ler zaten fazlasıyla hızlı. Ben 5 senelik 16mb cache bellekli HDD kullanıyorum hala oyunların yüklenme ekranıyla ilgili bir problemim yok. Yeni bir HDD işinizi fazlasıyla görür. Boşa para vermeyin SSD'ye. Anakartı Z97 alın dememizin sebebi ise teknolojisi ve yeni olması. İleride Broadwell işlemci almak isterseniz anakart değiştirmezsiniz hem.

Erişim hızı normal bir harddiskten 1oo kat daha hızlı.

Şu videoya bak anlarsın, ''3:50''

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen şu an benim kulandığım ssd kötü olduğundan hitman absulution oyununu açıp tekrar kapatmak zorunda kalıyorum çünkü çok bekliyorum. Gamer hocamın dediği gibi oyun kesinlikle gereklidir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı