benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayar çok ısınıyor o yüzden kapatmayı düşünüyorum fakat ne kadar FPS düşer yani GTA'da 120 alıyorsam 100'e kadar falan düşer mi? Ve bazı yerlerde ani donmalar oluyor kapattıktan sonra diyorlar doğru mudur?
Arkadaşlar bilgisayar çok ısınıyor o yüzden kapatmayı düşünüyorum fakat ne kadar FPS düşer yani GTA'da 120 alıyorsam 100'e kadar falan düşer mi? Ve bazı yerlerde ani donmalar oluyor kapattıktan sonra diyorlar doğru mudur?
KS KS benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #21 BalikŞuşişi dedi: Sıkıntı çıkarmaz. Fanı sonradan takarak çok rahat yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım. İsterseniz yeni konu açayım oradan devam ederiz. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Sıkıntı çıkarmaz. Fanı sonradan takarak çok rahat yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım. İsterseniz yeni konu açayım oradan devam ederiz.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 31 Temmuz 2020 #22 benimişte v2 dedi: Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız. Artı 0 Eksi
benimişte v2 dedi: Nasıl yani ? Fanı sonradan takmak derken nasıl anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız.
KS KS benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #23 BalikŞuşişi dedi: Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız. Genişletmek için tıkla... Öyle zor olur ya ben direkt olarak tamamını takmaya çalışır inşallah yapabilirim çünkü olmazsa elimde kalır. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Önce o gördüğünüz metal ızgara gibi görünen şeyleri yerleştirip sonradan fanı takarsınız. Genişletmek için tıkla... Öyle zor olur ya ben direkt olarak tamamını takmaya çalışır inşallah yapabilirim çünkü olmazsa elimde kalır.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 31 Temmuz 2020 #24 benimişte v2 dedi: Öyle zor olur ya ben direkt olarak tamamını takmaya çalışır inşallah yapabilirim çünkü olmazsa elimde kalır. Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun elinizde kaldı Artı 0 Eksi
benimişte v2 dedi: Öyle zor olur ya ben direkt olarak tamamını takmaya çalışır inşallah yapabilirim çünkü olmazsa elimde kalır. Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun elinizde kaldı
KS KS benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #25 BalikŞuşişi dedi: O zaman geçmiş olsun elinizde kaldı Genişletmek için tıkla... Neden ? Daha almadım ki Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: O zaman geçmiş olsun elinizde kaldı Genişletmek için tıkla... Neden ? Daha almadım ki
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 31 Temmuz 2020 #26 benimişte v2 dedi: Neden ? Daha almadım ki Genişletmek için tıkla... Tek tek takmanız gerek başka çaresi yok Gerçi hangi soğutucuyu alacaksanız konu açın orada yardımcı olayım. Artı 0 Eksi
benimişte v2 dedi: Neden ? Daha almadım ki Genişletmek için tıkla... Tek tek takmanız gerek başka çaresi yok Gerçi hangi soğutucuyu alacaksanız konu açın orada yardımcı olayım.
U Umut As Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 193 31 Temmuz 2020 #27 Ben CPB kapatıp, 1.15 V vererek 4.2 GHz'de kullanıyorum Artı 0 Eksi
KS KS benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #28 BalikŞuşişi dedi: Tek tek takmanız gerek başka çaresi yok Gerçi hangi soğutucuyu alacaksanız konu açın orada yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Yok ya boşverin seneye takacağım . Seneye yardımcı olursunuz. Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Tek tek takmanız gerek başka çaresi yok Gerçi hangi soğutucuyu alacaksanız konu açın orada yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Yok ya boşverin seneye takacağım . Seneye yardımcı olursunuz.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 31 Temmuz 2020 #29 benimişte v2 dedi: Yok ya boşverin seneye takacağım . Seneye yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... CBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir. Artı 0 Eksi
benimişte v2 dedi: Yok ya boşverin seneye takacağım . Seneye yardımcı olursunuz. Genişletmek için tıkla... CBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir.
KS KS benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 31 Temmuz 2020 #30 BalikŞuşişi dedi: CBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir. Genişletmek için tıkla... Ya yok boşverin ben yasaklı teknik ile GTA'da 78 dereceye düşürmeyi başardım Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: CBP kapatın bu sırada. İnanın bana en fazla GTA'da 5-6FPS değişir. Genişletmek için tıkla... Ya yok boşverin ben yasaklı teknik ile GTA'da 78 dereceye düşürmeyi başardım