Corsair 12VHPWR kablo ROG STRIX PSU'da kullanılır mı?

KAPTANJACK

Megapat
Yer
TR
Merhaba,
Corsair 12vhpwr kablosunu, ASUS ROG STRIX güç kaynağımda kullanabilir miyim?
Uyumlu mudur?

353056162_10160984105304452_630668165034862382_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu attığınız linkteki uygundur o zaman değil mi?

CableMod'un kendi sitesinden alırsak nasıl olur peki? Vergi ve kargo ücretlerini ilk ödeme esnasında veriyormuyuz?

Cablemod’un sitesinden alınca vergi ödeyeceğinizi sanmam, vergisi Türkiye’ye girince belli olur, kargo şirketi ya o zaman ya da teslimatta ödeme yapmanızı ister. Bu model sizin güç kaynağı için uygun ama sleeved model olduğu için bir tık pahalı. 5 dolar ucuza şunu da tercih edebilirsiniz:

Alternatif olarak bunu da alabilirsiniz, sanırım daha ucuza geliyor, Fasgear'ın kabloları da kaliteli:

Cablemod’un sitesinden alınca vergi ödeyeceğinizi sanmam, vergisi Türkiye’ye girince belli olur, kargo şirketi ya o zaman ya da teslimatta ödeme yapmanızı ister.

CableMod'a yönelttim bu soruyu ayrıca, bakalim ne cevap verecekler.

Bu model sizin güç kaynağı için uygun ama sleeved model olduğu için bir tık pahalı. 5 dolar ucuza şunu da tercih edebilirsiniz:

Alternatif olarak bunu da alabilirsiniz, sanırım daha ucuza geliyor, Fasgear'ın kabloları da kaliteli:

cablemod asus tarafından önerilen olduğu için çokta çıkmak istemem açıkçası bu marka dışına, PSU içinden çıkan %20 indirim kodu mevcut cablemod için, ama bu kod kullanım süresi devam ediyormu bilmiyorum, ocak başında almıștım.

Birde şöyle demişlerdi,

Ekran kartının içerisinde çıkan dönüştürücüyü kullanmak daha sağlıklı, dönüştürücü olmadan kullanılan kablolar, ekran kartına zarar verir denildi.

Böyle birşey hakkında bilginiz varmı?

Ekran kartının içerisinde çıkan dönüştürücüyü kullanmak daha sağlıklı, dönüştürücü olmadan kullanılan kablolar, ekran kartına zarar verir denildi.

Böyle birşey hakkında bilginiz varmı?

Valla bu pek gerçekçi değil bana kalırsa. Reddit'te, Pcpartpicker'da devamlı toplama sistemler görüyorum, çoğu o bükülmek bilmeyen o çirkin kablolar yerine PSU üreticilerinin haricen sattığı ya da Cablemod'un kablolarını kullanıyor. Doğru oturttuğunuzdan emin olun yeterli.

İndirim kodu halen geçerliyse kendi sitesi daha uyguna gelebilir. Hatta gümrük vergisinin düşük olması için ürün fiyatını daha da düşük göstermelerini rica edersiniz, bazı satıcılar bunu yapıyor. Ben Keychron'dan klavye alırken rica etmiştim, 1/3'ü kadar göstermişlerdi.

Valla bu pek gerçekçi değil bana kalırsa. Reddit'te, Pcpartpicker'da devamlı toplama sistemler görüyorum, çoğu o bükülmek bilmeyen o çirkin kablolar yerine PSU üreticilerinin haricen sattığı ya da Cablemod'un kablolarını kullanıyor. Doğru oturttuğunuzdan emin olun yeterli.

İndirim kodu halen geçerliyse kendi sitesi daha uyguna gelebilir. Hatta gümrük vergisinin düşük olması için ürün fiyatını daha da düşük göstermelerini rica edersiniz, bazı satıcılar bunu yapıyor. Ben Keychron'dan klavye alırken rica etmiştim, 1/3'ü kadar göstermişlerdi.

CableMod fiyatı düşük yazıyor mu genelde nunu aliexpress yapıyor ama bu satıcılar hakkında bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı