CORSAIR 240GB Force MP510 NVMe M.2 SSD Geç Açılma Sorunu

404178
"
404179
404180
404181

Arkadaa Google ve gördüğünüz programlar açık 720p dizi izliyordum yotubeden .Write gerçekden düşük bende anlamadım.

Yüksek ihtimalle ekran kartının hemen altında. Ekran kartındaki sıcaklık buna vuruyor. Kasa içi hava akışını iyileştirebilirsen belki daha iyi olur.

Aynen ekran kartının altında o etki yaratabilir .Başka çözüm önerin nedir ?
Pc açılırken kullanıcı adı başlatılıyor yazıyor toplar falan dönüyoz orda bi 10sn falan bekliyor masaüstümdede çok şey yok başka çözümü olabilir mi ?

Bazı arkadaşlar yanlış bilgi veriyorlar. %25 boş olacak diye bir şey duymadım ve bende hiç de gerekli olmadı. Benim C diskim %95 dolu, bunları sonra arşive kaydırıyorum, tekrar artıyor. Bilgisayarım anında açılır.

Okuma yavaşlığı (geç açılma) zaten kapasite doluluğu ile alakalı değil.

Sorun muhtemelen açılışta hafızaya yüklenen gereksiz yazılımlardır ve sürekli arkada çalışan. Bu programları kaldırın.

Ayrıca networke bağlanıyorsa açılırken örneğin ofiste bir domain controller vs bu da yavaşlatır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı