Daha fazla
RX 570 4GB'dan 60W daha fazla çekiyor maksimum, Bu değer 390W tam yeterli demek oluyor.
Bilgisayar sadece ekran kartı mı kullanıyor hocam?RX 570 4GB'dan 60W daha fazla çekiyor maksimum, Bu değer 390W tam yeterli demek oluyor.
Hocam peki benim Attığım Fotoğrafa dikkat ettiniz mi? Lütfen bakmadan konuşmayın.Bilgisayar sadece ekran kartı mı kullanıyor hocam?
Baktım, ve bu tür sitelerde kesin bir tüketime yaklaşmak zor, ben firmanın tavsiye ettiği yönde gitmeyi uygun buldum. Yeterli olabilir, ama güvenli olmayabilir.Hocam peki benim Attığım Fotoğrafa dikkat ettiniz mi? Lütfen bakmadan konuşmayın.
Baktım, ve bu tür sitelerde kesin bir tüketime yaklaşmak zor, ben firmanın tavsiye ettiği yönde gitmeyi uygun buldum. Yeterli olabilir, ama güvenli olmayabilir.
Böyle bir site olduğunu bilmiyordum. Arkadaş baya sağlam kaynaktan hesaplamış hatalı yorum yapmışım hocam.Arkadaşlar 500W diyor ama Corsair güç konusunda gayet yeterli.
Eki Görüntüle 405306
Burada baya abarttim ve yine de yetecektir 100W boşta olacağı için sistemin kapanması söz konusu olmaz.
Site MSİ'a ait yani sağlam.Böyle bir site olduğunu bilmiyordum. Arkadaş baya sağlam kaynaktan hesaplamış hatalı yorum yapmışım hocam.
Orada çıkan sonuç tavsiye edilen yaklaşık rakam ve yüksek bir WATT değerli güç kaynağı öneriyor. Benim kafama takılan sadece budur.Hocam peki benim Attığım Fotoğrafa dikkat ettiniz mi? Lütfen bakmadan konuşmayın.
Corsair alınabilecek en iyi güç kaynaklarından biri, riskli oluşundan kastım, ekran kartının uzun vadeli çalışma sağlığı ile ilgili, sorun çıkmayacağını umut etmek olur bu durumda önermek.Hocam çoğunluk yeteceği yönünde düşünüyor. Riskleri nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.