Corsair 465X vs 220T airflow

Sizce hangi kasa alınabilir

• Oy verenlerin toplamı
    12
465X fiyatına göre çok kaliteli şeyler sunuyor bence.
Bu ikisi arasında tartışmasız 465x tabiki.220t'ye göre havalandırması çok daha iyi bir kasa.3 adet LL120 fanla geliyor.Şu an sadece 3lü ll120 fan 880 tl iken kasası 1100 tl gayet cazip.
Arkadaş doğru söylemiş, 3 tane LL120 fan almak istediğimizde fiyatı 800 ile 900 arasında.Yurtdışında fiyatlar nasıl bilmiyorum ama içerisinde bulunan fanlar en üst seviye ARGB fanlar.

220T biraz daha kompakt ve küçük sistemlerde çok şık duruyor açıkçası.

Düzenleme:31 Temmuz tarihine kadar alacağınız 220T kasalarda bir tane daha fan geliyor Corsair iCUE SP120 fanlar.Bu fanlar kasanın ön tarafındaki 3 fanla aynı.

@Fullmotion Isınma sorunu şimdiki kullandığı kasada var 465X'te var demedim. Mesajım orada duruyor.
Önü ızgaralı dediğin modele göre emin ol 465X ön taraftan daha fazla hava alıyor. Yan tarafındaki açıklık oldukça fazla. Önü kapalı olduğu yanıltmasın. Corsair düşünmüş bunu. Ayrıca 465X için bir egzos fanı almak gerekiyor. LL 120 alman lazım kasanın RGB bütünlüğü için oda kasa fiatına ek +200 TL.

Kullanmadım fakat TD500 Stoklara gelmesse 465X almayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı