Corsair 650W Carbide Spec-Delta alınır mı?

İyi günler. Başlıkta belirttiğim kasa + PSU'yu almak istiyorum ancak PSU'nun kalitesi kasanın hava sirkülasyonu hakkında bir fikrim yok bu yüzden birkaç sorum var.
1. kasanın veya PSU'nun kronik sorunu var mı?
2. F/P açısından iyi mi değilse Max 2K olacak şekilde kasa + PSU önerir misiniz?

Kullanılacak sistem 1050 Ti + R5 5600 + 16 GB RAM.
Şimdiden teşekkürler.

Hava sirkülasyonu iyi değil. Önünde küçük mesh bir alan var.
PSU'sunun bir koruması eksik.

Bütçeni hafif arttırırsan şöyle bir şey öneririm.

1. Kasa çok iyi değil psu’nun sorunu yok ama giriş seviyesi bir model.
2. F/P açısından iyi değil.
Bu ikisini al:

Hava sirkülasyonu iyi değil. Önünde küçük mesh bir alan var.
PSU'sunun bir koruması eksik.

Bütçeni hafif arttırırsan şöyle bir şey öneririm.

Kasa açıkçası çok hoşuma gidemedi hocam. Önerebileceğiniz alternatifler var mıdır acaba. bütçeyi 200 300tl daha artırabilirim.

1. kasa çok iyi değil PSU'nun sorunu yok ama giriş seviyesi bir model.
2. F/P açısından iyi değil.
Bu ikisini al:

Sizin önerdiğiniz PSU ile yukarıdaki arkadaşın önerdiği PSU arasında 200TL fark var bu fiyat farkında hem 150W daha fazla hem Gold sertifika var aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Hem de geleceğe yatırım anlamında 200TL fazla verebilirim.

Kasa açıkçası çok hoşuma gidemedi hocam. Önerebileceğiniz alternatifler var mıdır acaba. Bütçeyi 200 300TL daha artırabilirim.

Sizin önerdiğiniz PSU ile yukarıdaki arkadaşın önerdiği PSU arasında 200TL fark var bu fiyat farkında hem 150W daha fazla hem Gold sertifika var aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Hem de geleceğe yatırım anlamında 200TL fazla verebilirim.

Hangi kartı takacağına bağlı attığım PSU 3070-3070 Ti'a kadar besler 750W olan ise RX 6900 XT'ye kadar besler 200TL daha fazla verebilirsen alabilirsin.

Hangi kartı takacağına bağlı attığım PSU 3070-3070 Ti'a kadar besler 750W olan ise RX 6900 XT'ye kadar besler 200TL daha fazla verebilirsen alabilirsin.

Aradaki fiyat farkı bence 150W + Gold sertifika için değer diye düşündüm şu an yüksek bir kartla kullanmasamda ileride kullanacağımdan daha iyi olur diye düşündüm.

Kasa açıkçası çok hoşuma gidemedi hocam. Önerebileceğiniz alternatifler var mıdır acaba. bütçeyi 200 300tl daha artırabilirim.

indirimle P360A veya P400A yakalamaya çalışabilirsin birde.

Arada şu sayfaya girip sepete eklemeye çalışın bu arada. Belki düşürürsünüz bir tane.

İndirimle P360a veya P400a yakalamaya çalışabilirsin bir de.

Arada şu sayfaya girip sepete eklemeye çalışın bu arada. Belki düşürürsünüz bir tane.

Hocam ekstra olarak bu kasa nasıldır. Genel anlamda incelemeleri olumlu. Türk fazla inceleme bulamadım.

Hocam ekstra olarak bu kasa nasıldır. Genel anlamda incelemeleri olumlu. Türk fazla inceleme bulamadım.
Önü mesh bile değil ve pahalı. Bu kadar bütçe çıkar diyorsan çok daha iyi alternatifler var. O kasaya maks 600 falan veririm.

Önü mesh bile değil ve pahalı. Bu kadar bütçe çıkar diyorsan çok daha iyi alternatifler var. O kasaya maksimum 600 falan veririm.

Normalde çıkmamam lazım ama görünümü çok hoşuma gitmişti ancak vazgeçtim Guardian Pro önerdiniz bu modelin mini olanın kronik sorunu var mıdır? O daha hoşuma gitti zaten mini ITX bir anakart satın alacağım hem fiyatı da daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı