Corsair 680X ve MSI Suprim X uyumu

Tekrardan merhaba herkese. Ürün hala elime ulaşmadığı için deneyemedim fakt internette bir kullanıcı 680 x kasasına yatay olarak sığdıramdığını belirtmiş. Dikey kurulumda ise kasnın camını kapatmayı engellemiş. İncelemek isteyen olursa diye linki bırakıyorum. Ben de ne yazık ki yeni kasa almak zorunda kalacağım gibi duruyor.

Tekrardan merhaba herkese. Ürün hala elime ulaşmadığı için deneyemedim fakt internette bir kullanıcı 680 x kasasına yatay olarak sığdıramdığını belirtmiş. Dikey kurulumda ise kasnın camını kapatmayı engellemiş. İncelemek isteyen olursa diye linki bırakıyorum. Ben de ne yazık ki yeni kasa almak zorunda kalacağım gibi duruyor.

Merhaba, kart eline ulaştı mı acaba? Ulaştıysa sığdırmayı denedin mi? Ben de mevcut kasamdan 680x'e geçmek istiyorum ancak SUPRIM X kullanıcısıyım. Haber veririrsen çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı