Corsair C70 Montajlı Resim Galerisi

Beyler aslında oraya gittiğim zaman ekran kartını belki alırım diye yanıma ekran kartı için ayırdığım 1250 TL bütçemi de aldım belki fikrimi değiştiririm diye fakat anakart stokta yoktu GD 65 almak zorunda kaldım 100 TL fazladan ona verdim sonra 16 GB USB falan da aldım GTX 680 için bütçe kalmadı 1100 TL kaldı zaten almayacaktım ama zaten alamadım ama daha iyi oldu yeni kartlar çıkınca alacağım.

Kasa ekran kartı hariç tam 2000 TL tuttu, galiba toplam bütçe 3500'e kadar çıkacak.

Monitöre diyecek lafım yok ve kasaya da. Hiç bir ürün hepinizin de bildiği üzere gerçekte görüldüğü gibi resimde şık çıkamaz resimde bile şık görünüyor kasa ve monitör ama yakından görüldüğü kadar şık olamazlar.

Kasayla falan uğraşıyorum şu an Windows 8 indirip atacağım tabii Windows 8'i de internet cafede indirmem gerekiyor. :)

Monitör için ayrı bir inceleme konusu açabilirim.

Beyler bilgisayar masam biraz küçük geldi bu sisteme o masayı da değiştirip daha büyük masa alacağım şimdilik kasayı yere koyacağız.

Son bir ekleme yapmak istiyorum vatan stokları hakikatten yalanmış GD 65 stokta yok yazıyor sitede fakat gittiğimde GD 55 evet yoktu fakat GD 65 stokta 40 tane vardı o yüzden aman stokta yok ben ne yapacağım gibi şeyler söylemeyin stokta olabiliyorlar ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışım varsa af ola.
Msi anakartlarında Winki diye Linux tabanlı işletim sistemi var oradan internete bağlanıp indirebilirsin.

Evet çok doğru. Öyle bir şey var.

feature_20101228160658.jpg
[h=3]Winki 3[/h]Winki 3 is a free Linux-based O/S which is based on the Linux core. With an ultra-fast booting speed and a multi-language interface, the built-in Winki 3 provides an easy-to-use internet environment that includes the most popular functions such as internet surfing, web mail, instant messaging, picture browsing, and more. It's the most practical way to be online in the shortest time.

Features
- User friendly & totally free applications
- Power on to run applications in 25 seconds
- Multi-language interface support

Beyler aslında oraya gittiğim zaman ekran kartını belki alırım diye yanıma ekran kartı için ayırdığım 1250 TL bütçemi de aldım belki fikrimi değiştiririm diye fakat anakart stokta yoktu GD 65 almak zorunda kaldım 100 TL fazladan ona verdim sonra 16 GB USB falan da aldım GTX 680 için bütçe kalmadı 1100 TL kaldı zaten almayacaktım ama zaten alamadım ama daha iyi oldu yeni kartlar çıkınca alacağım.

Kasa ekran kartı hariç tam 2000 TL tuttu, galiba toplam bütçe 3500'e kadar çıkacak.

Monitöre diyecek lafım yok ve kasaya da. Hiç bir ürün hepinizin de bildiği üzere gerçekte görüldüğü gibi resimde şık çıkamaz resimde bile şık görünüyor kasa ve monitör ama yakından görüldüğü kadar şık olamazlar.

Kasayla falan uğraşıyorum şu an Windows 8 indirip atacağım tabii Windows 8'i de internet cafede indirmem gerekiyor. :)

Monitör için ayrı bir inceleme konusu açabilirim.

Beyler bilgisayar masam biraz küçük geldi bu sisteme o masayı da değiştirip daha büyük masa alacağım şimdilik kasayı yere koyacağız.

Son bir ekleme yapmak istiyorum vatan stokları hakikatten yalanmış GD 65 stokta yok yazıyor sitede fakat gittiğimde GD 55 evet yoktu fakat GD 65 stokta 40 tane vardı o yüzden aman stokta yok ben ne yapacağım gibi şeyler söylemeyin stokta olabiliyorlar ürünler.
Windows 8'i ayrı satın alman gerekmiyor mu ? Kafeden indireceğim derken ? Öyle olabiliyor mu ki, ben ayrı satın almak şart diye biliyordum. Bana yardımcı olursan bu konuda güzel olur. Bu arada sistemin hayırlı olsun darısı sistem toplamak isteyen kardeşlerimizin başına.

Bilgisayarınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde keyif alarak kullanmanız dileğiyle :) , GTX780 modelini beklemekte fayda var fakat bakalım bizim ülkemizde ne kadardan stoğa girecek bakalım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı