Corsair Carbide 400R Hala alınabilinir mi ?

RisingSun123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar; yakında sistem toplayacağım için alına bilecek bir kasa arıyorum. elimde Zalman Z3 Plus Kasa ve Xigmatek Tauro 600W 80+ PSU var. Alacağım bileşenler ise; İ5 4690K, GTX970, Z97 Gaming 3, 8GB RAM, 1TB HDD . Bu parçaları yakın zamanda alıp Z3 Plus'a kuracağım şimdilik. Zalman Z3 Plus her ne kadar F/P açısından çok iyi bir kasa olsada malzeme kalitesi benim hoşuma gitmiyor. Ve kablo saklama konusunda pek iyi değil gibi. Kapakla kasanın arasında çok az bir mesafe kalıyor ve kapağı kapatırken zorlanıyorum.

Corsair Carbide 400R hem malzeme kalitesi hem de kablo saklama özelliği daha iyi gibi geldi. Yan kapakların çıkıntılı olması kablo saklama özelliği için artı bir durum sanırım.

Bu kasayı almalı mıyım? Kuracağım sistem açısından iyi olur mu? Yoksa Zalman Z3 plus ile devam mı etmeliyim?

Corsair gerçekten bu işi biliyor. Alırken çok düşünmüştüm. Haf912 mi alsam diye ama yine kararımı 400r'dan yana kullandım. İyi ki de öyle yapmışım.

Eğer bütçeniz varsa ve başka bileşenlere 400TL yatırıp upgrade etmeyecekseniz alınabilir bir kasa. Sadece kablo yönünden düşünüyorsanız bence 400TL' ye kasa alıcağınıza x2 daha ram alınabilir. :)

Not: i5 4690K Vatan' da 862TL, 400TL daha koyup i7 4790K alınabilir.

Eğer bütçeniz varsa ve başka bileşenlere 400TL yatırıp upgrade etmeyecekseniz alınabilir bir kasa. Sadece kablo yönünden düşünüyorsanız bence 400TL' ye kasa alıcağınıza x2 daha ram alınabilir. :)

Not: i5 4690K Vatan' da 862TL, 400TL daha koyup i7 4790K alınabilir.
Bütün bütcemi kafamda kurduğum sisteme harcadım :) Sistem oyun amaçlı olacak bir çok kullanıcıda oyun için İ5 4690K'nın yeterli olduğunu düşünüyor. Çarpan kilidi açık olduğundan Overclock'da yapacağım :) Kasayı sadece kablo yönetimi yönünden düşünmüyorum. İyi bir sisteme iyi bir kasa almak istiyorum. Kasaya sonradan Sıvı soğutma takabilirim. Sıvı soğutma adaptörüne uygun yerde var kasada gayet kolay montaj edilebiliyor. Belleklere gelirsek önümüzdeki yaz takviye edeceğim. şimdilik maalesef düşünmüyorum :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı