Corsair Carbide SPEC-02 kasa incelemesi

Bana kalırsa Z3 daha iyi bir kasa, 4 fanla geliyor gayet geniş iç yapısına sahip, hava sirkilasyonu çok iyi ve daha uygun fiyat.
Eski kullanidigim kasa zalman z3 plustu ve hic tereddütsüz söyleyebilirim ki corsair cok daha sağlam yapiya sahip daha oturakli bir kasa corsair spec 02 yi zalman z3 plusla kiyaslamaniz dogru degil zalman z3 plus uygun butcelere hitap eden güzel bir kasa ama muadil kasalari kiyaslamaniz gerek

Fanlardan memnumusun aldığın fan sessiz mi çalışıyor ?
Evet hocam fani anakarttan kontrol edebiliyorum isiya gore devrini ayarladim gayet sessiz. Son devirde calistirirsaniz biraz ses yapiyor

Merhabalar kasa bu gün elime ulaştı diğer bileşenlerin yanında soğutucu olarak Cooler Master Hyper 412s modelini aldım almış olduğum soğutucu hpyer 212'den sadece 1mm uzun ,kasaya sığmama gibi bir durumu var mı? Yardımcı olursanı sevinirim. @Tkeser

Spec serisi kasaların önemli sorunlarından biri hava akışının düzgün olmaması ve çok hızlı tozlanması idi. Bunun yanına bir de fan kalitesizliğini ekliyoruz o zaman

Güzel inceleme
Hava akışının düzgün olmadığını nereden çıkardınız?

1 yıl sonra gelen güzel bir cevap. Sebebini yazmıştım, keşke araştırsaydın. Öndeki mazgallar hava akışını bozuyor. Ayrıntıya girmek yoruyor.

1 yıl sonra gelen güzel bir cevap. Sebebini yazmıştım, keşke araştırsaydın. Öndeki mazgallar hava akışını bozuyor. Ayrıntıya girmek yoruyor.
Kanıt gösterebilir misin hava akışının kötü olduğu ile ilgili?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…