Açıkçası hazır sistem şart değil ise daha güzel şeyler toplanabilir bence.
Eğer şart ise Corsair en mantıklısı olacaktır. Kasanın kendisini pek sevmiyorum gerçi ama...
Gamepower sakın almayın. C4 diyoruz biz onlara.
![]()
Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu ikiliyi alabilirsiniz bence.ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam en kötü Gamepower'ın kasasını alabilirsiniz ama kesinlikle PSU'sunu almayın.İlk defa hazır sistem alıyorum o yüzden Gamepower ARGB ve kumandası olduğu için almak istiyorum birazda Corsair'in o kasası güzel gelmiyor gözüme.
İkisini de tavsiye etmem. Gamepower başlı başına bir facia, Corsair SPEC-05'in hava akışı kötü. İncehesap sistemlerin özelleştirmelerinde Spec-Delta oluyor genelde, en azından Spec-Delta almaya çalışın.
İkisini de tavsiye etmem. Gamepower başlı başına bir facia, Corsair SPEC-05'in hava akışı kötü. İncehesap sistemlerin özelleştirmelerinde Spec-Delta oluyor genelde, en azından Spec-Delta almaya çalışın.
Güzelliğine aldanıp da almayın derim hocam, önemli olan iç güzellik, kalite güzelliği.![]()
Hocam en kötü Gamepower'ın kasasını alabilirsiniz ama kesinlikle PSU'sunu almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.