Corsair Carbide SPEC-05 nasıldır?

Luff

Decapat
Öncelikle okuyacak ve yardımcı olacak herkese merhabalar😆
Ben son zamanlarda çıkan ve neredeyse hepimizin bildiği ekteki sistemi almayı düşünüyorum:

Sistem linki: DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Not: Stok bitmiş gibi görünmesi sorun değil gelince almayı düşünüyorum.

Problemim: Fakat ben eski kasaların stoğu bitmesi sorununu yaşadım. Şu an mevcut olarak Corsair Carbide SPEC-05 kasasını düşünüyorum, sizce nasıldır?
Ama kasa içinde 1 fan gelir diyorlar, kullanan veya deneyimleyen var mıdır? Ekstra fan gerekli midir?

Benim için önemli noktalar: Yaşadığım kent itibarıyla havalar sıcak😀 bu sebeple soğutması ve hava sirkülasyonuna önem veriyorum.
Maalesef ki seçeneklerim üstteki linkte gördüğünüz kasalar ile sınırlıdır. Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ediyorum.🙌

Öncelikle okuyacak ve yardımcı olacak herkese merhabalar😆
Ben son zamanlarda çıkan ve neredeyse hepimizin bildiği ekteki sistemi almayı düşünüyorum:

Sistem linki: DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Not: Stok bitmiş gibi görünmesi sorun değil gelince almayı düşünüyorum.

Problemim: Fakat ben eski kasaların stoğu bitmesi sorununu yaşadım. Şu an mevcut olarak Corsair Carbide SPEC-05 kasasını düşünüyorum, sizce nasıldır?
Ama kasa içinde 1 fan gelir diyorlar, kullanan veya deneyimleyen var mıdır? Ekstra fan gerekli midir?

Benim için önemli noktalar: Yaşadığım kent itibarıyla havalar sıcak😀 bu sebeple soğutması ve hava sirkülasyonuna önem veriyorum.
Maalesef ki seçeneklerim üstteki linkte gördüğünüz kasalar ile sınırlıdır. Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ediyorum.🙌

RGB şart değilse gayet iyi.

Soğutma anlamında çok büyük beklentin olmasın. OC yapmadığın sürece yeterli olacaktır. Alır fan takarım diyorsan model yükseltmeni tavsiye ederim. Fan'a vereceğin parayı buna eklersen daha güzel kasalar gelir.

Ürün fiyat/performans ürünü. PSU dahil olduğunu da hesaba katarsan fiyatı bu piyasada uygun diyebilirim. Yok ben soğutması iyi olan bir kasa arıyorum diyorsan PSU'yu ayrı alıp bu bütçede daha iyi soğutmalı kasa alırsın.

Soğutma anlamında çok büyük beklentin olmasın. OC yapmadığın sürece yeterli olacaktır. Alır fan takarım diyorsan model yükseltmeni tavsiye ederim. Fan'a vereceğin parayı buna eklersen daha güzel kasalar gelir.

Ürün fiyat/performans ürünü. PSU dahil olduğunu da hesaba katarsan fiyatı bu piyasada uygun diyebilirim. Yok ben soğutması iyi olan bir kasa arıyorum diyorsan PSU'yu ayrı alıp bu bütçede daha iyi soğutmalı kasa alırsın.
Yorumun için teşekkürler. Ekstra fan almasam bu sisteme yeterli olur mu? veya bilginiz varsa kaç derecelere gelir

Hayır öyle ışık olsun cafcaflı görüntüler olsun hiç önemli değil, sadece tek fan ile geliyor dediler soğutmada bir sorun yaşanır mı?
Yaşanır. Ben bilgisayarı aldığım kişi imzamdaki kasayı almam için ısrar ettiğinden çift fanlı bir kasa aldım. Nasılsa ileride iki fan daha alırım dedim. Demez olaydım, The Witcher 3 oynarken ekran kartım 83 dereceye ulaşıyor. Bu sıcaklığa ise MSI Afterburner ile sıcaklığı sabitlemiş haliyle ulaşıyor. Sabitlemesem kim bilir kaça çıkar. Hani ekran kartım kötü bir soğutmaya da sahip değil.

Yani alıyorsanız mesh ve üç, dört fanlı bir kasa alın.

Kasa modelim: Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa | Teknobiyotik

Ekran kartı modelim: GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı