Corsair Carbide SPEC-05 nasıldır?

Yaşanır. Ben bilgisayarı aldığım kişi imzamdaki kasayı almam için ısrar ettiğinden çift fanlı bir kasa aldım. Nasılsa ileride iki fan daha alırım dedim. Demez olaydım, The Witcher 3 oynarken ekran kartım 83 dereceye ulaşıyor. Bu sıcaklığa ise MSI Afterburner ile sıcaklığı sabitlemiş haliyle ulaşıyor. Sabitlemesem kim bilir kaça çıkar. Hani ekran kartım kötü bir soğutmaya da sahip değil.

Yani alıyorsanız mesh ve üç, dört fanlı bir kasa alın.

Kasa modelim: Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB Fanlı, Temperli Cam, Ön Üst Mesh Panel, Yüksek Hava Akımlı, Mid Tower Gaming Kasa | Teknobiyotik

Ekran kartı modelim: GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Anladım çok teşekkürler, sizde o durumdaysa ben yaşadığım şehir itibariye yangın çıkartırım 😂
Kasayı COOLER MASTER MasterBox MB511 yapın.
SSD'yi WD 500 GB Blue yapın.
Böyle çok daha iyi olucaktır.

Önerdiğiniz modelin o fiyatına karşın egzoz fanı olmaması beni üzdü😭
Bu nasıldır sizce?:
POWER BOOST X-58 RGB 650W 80+ TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa

Son düzenleme:
Kasa önerin için teşekkürler değerlendireceğim😀 Neden SSD değiştirmem gerekli açıklayabilir misiniz?
SSD markası gereği güven vermiyor.Almak riskli olur.O yüzden.Zamanında SSD konusunda hiç iyi işler çıkartmayan Toshiba'nın yeni ismi.
Anladım çok teşekkürler, sizde o durumdaysa ben yaşadığım şehir itibariye yangın çıkartırım 😂

Önerdiğiniz modelin o fiyatına karşın egzoz fanı olmaması beni üzdü😭
Bu nasıldır sizce?:
POWER BOOST X-58 RGB 650W 80+ TG Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
Cooler Master çok daha iyi.Powerboost iyi bir marka değil.
Cooler Master kasada egzoz fan var.Sadece aydınlatmalı değil.

SSD markası gereği güven vermiyor.Almak riskli olur.O yüzden.Zamanında SSD konusunda hiç iyi işler çıkartmayan Toshiba'nın yeni ismi.

SSD kısmını riske atmamak için değiştirdim fakat kasa konusunda dediğiniz kasanın egzoz fanı bulunmamakta, ürüne gittiğimde de 3 fan kapsadığı yazıyor, hem de biraz pahalı gibi :( Hangisini alsam sıkıntı yaşamam ve çok pahalı olmaz?

CORSAIR Air Serisi AF120 (2018) Mavi Led 120mm Fan (3 lü Paket)
Bu modeli alsam Spec-05 in yanına nasıl olur ???

Son düzenleme:
SSD kısmını riske atmamak için değiştirdim fakat kasa konusunda dediğiniz kasanın egzoz fanı bulunmamakta, ürüne gittiğimde de 3 fan kapsadığı yazıyor, hem de biraz pahalı gibi :( Hangisini alsam sıkıntı yaşamam ve çok pahalı olmaz?

CORSAIR Air Serisi AF120 (2018) Mavi Led 120mm Fan (3 lü Paket)
Bu modeli alsam Spec-05 in yanına nasıl olur ???
Spec-05 kasanın hava akımı iyi değil.Fan alsanda istediğin hava akımını alamazsın kasadan.
Cooler Master MB511 kasada egzoz fan olmadığına emin misiniz? Kasada 4 adet fan var.1 tanesi rgb değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı