Corsair Carbide Spec Delta Kasaya LED Döşemek

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar Corsair Carbide Spec Delta kasama LED döşemek istiyorum. Alt kısma. 2 tane Corsair RGB RAM var ve SSD RGB. SSD ve RAM ışık veriyor orta kısımda ön kısım zaten Full RGB. Sadece alt kısmı ışıklandırmak istiyorum. Çok maliyetli olmadan nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Corsair Carbide Spec Delta kasama LED döşemek istiyorum. Alt kısma. 2 tane Corsair RGB RAM var ve SSD RGB. SSD ve RAM ışık veriyor orta kısımda ön kısım zaten Full RGB. Sadece alt kısmı ışıklandırmak istiyorum. Çok maliyetli olmadan nasıl yaparım?

Dostum sana yardımcı olamayacağım fakat sen bana olabilirsin. Kasanın ön fanlarını kontrol edebiliyor musun acaba? Pratik olmasını istersen bu arada kumandalı LED'ler satılıyor fazla pahalı da değiller hatırladığım kadarıyla.

Dostum sana yardımcı olamayacağım fakat sen bana olabilirsin. Kasanın ön fanlarını kontrol edebiliyor musun acaba? Pratik olmasını istersen bu arada kumandalı LED'ler satılıyor fazla pahalı da değiller hatırladığım kadarıyla.
Evet kasanın ön fanlarının renk geçiş hızını parlaklığını modlarını değiştirebiliyorsun.

Bana göre ön fanlar gayet sessiz çalışıyor ( aynı kasayı kullanıyorum ) fan hızı ayarlanabilir değil maalesef.

Evet bende yeni öğrendim. 3 pinli oldukları için olmuyormuş maalesef. Senden kasanın sesini video çekmeni rica etsem yapabilir misin acaba bende mi bir sıkıntı var öğrenmem lazım çünkü kafamı çok kurcalıyor.

Şöyle bir ürün işini görür gibi dostum Corsair Spec Delta kasada çok hoş durur camın karartılmış olması inanılmaz şık görüntü veriyor kasaya.

Evet bende yeni öğrendim. 3 pinli oldukları için olmuyormuş maalesef. Senden kasanın sesini video çekmeni rica etsem yapabilir misin acaba bende mi bir sıkıntı var öğrenmem lazım çünkü kafamı çok kurcalıyor.

Şöyle bir ürün işini görür gibi dostum Corsair Spec Delta kasada çok hoş durur camın karartılmış olması inanılmaz şık görüntü veriyor kasaya.
Videosunu çeksem anlaşılmaz, daha çok ekran kartının fanının sesi ön planda çünkü, yan kapağı da açık olduğu için daha da belli oluyor, yan kapağını kapatıp çekmeyi isterdim ancak vidalarını koyduğum yeri unuttum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı