Corsair Carbide Spec Delta RGB Kontrolü

Yunus Emre Bala

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2019
Mesajlar
16
Bilgisayarımda Gigabyte B450M S2H Anakart var ve kutusunun üstünde RGB Fusion desteği var yazıyor. Programı indirdim fakat renklerini değiştiremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerinde bulunana RGB çıkışına kablo takılı mı kontrol edin.
a.PNG
 
Kasanın RGB bağlantısı varsa ve o bağlantı USB yolu ile anakarta baglaniyosa kontrol yapabilirsin. Eğer ki yoksa Corsair fanlarını kontrol etmek için; lighting node pro ya da lightin node almanız lazım. Bu kasada normal bağlantıda mevcut heralde, ters takip takmadiginizdan emin olun. Kabloda üçgen işareti var o 12v yazan yere gelecek.
 
Son düzenleme:
Corsair Spec Deltanın kendi kontrolcüsü var. 4pin çıkışlı olan kabloları oklar birbirine bakacak şekilde tak daha sonra soketi psu dan gelen güç kablosuna tak rgb ler yanar. Rgb kontrolünüde kontrolcünün üzerinden yapabilirsin.
Daha net anlatayım kardeşim şimdi 3 adet rgb kablosu 3 adette fan kablosu var yani toplamda 6 adet kasanın içinde kablo var. Şimdi birde kasanın içinden çıkan uzatma kablosu var. Uzatma kablosuna 3 tane öndeki fanın kablosunu 1 tanede arkadaki fanın kablosunu tak. Ve tekli ucuda anakarta sys fan kısmına tak. Bu fanların çalışmasını sağlar rgb için diğer 4 pin kabloları kullanacaksın bu 4 pinli kaboluyu oklar bırbırıne gelecek şekilde tak anakarta hiç bağlamadan soketi psudan gelen güç kablosuna tak burdaki tek sorun tek mod seçip kasayı kapaman olacak kontrolcü kasa içinde kalıyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı