Corsair CV650 vs VS650

Bütçe
600

samsepiol

Kilopat
Daha fazla  
Güç kaynağına ayırdığım bütçem 550-600 TL, Corsair'i daha önce kullandığım için memnunum ayrıca sistemime 650 Watt değeri yeterli. VS 80+ / CV 80+ Bronze ayrıca CV modelinin portları biraz daha zengin. Ama bilgim dışında olan TDP değeri vesaire atladığım bir yer olursa diye soruyorum. Bu iki model arasında kaldım "bilgisi olan" arkadaşlar aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Not: Belirttiğim bütçede aklınızda daha uygun bir model varsa çekinmeden neden onu tercih etmem gerektiği ile birlikte yazarsanız memnun olurum.
Kullanacağım sistem: RTX 2060 / Ryzen 5 3600 / ASUS Prime B450M-K / 2x8 G.Skill Sniper X 3000MHz.

Bunu almanız çok daha iyi olacaktır. Corsair'in bu modellerinin giriş seviyesi olduğunu duymuştum fakat tam emin değilim.
Ayrıca XPG Pylon Sosyal'de de çok önerilen bir PSU. Bu bütçe için biçilmiş kaftan diyebiliriz.
VS serisinde de tıkırtı probleminden şikayetçi olan kişiler var.

Bunu almanız çok daha iyi olacaktır. Corsair'in bu modellerinin giriş seviyesi olduğunu duymuştum fakat tam emin değilim.
Ayrıca XPG Pylon Sosyal'de de çok önerilen bir PSU. Bu bütçe için biçilmiş kaftan diyebiliriz.
VS serisinde de tıkırtı probleminden şikayetçi olan kişiler var.
İkisi de değil XPG Pylon alın.
Yanıtınız için teşekkür ederim, ben de küçük bir araştırma yaptım ve önerdiğiniz güç kaynağını almaya karar verdim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı