Bu kasaya iki adet Arctic P12 fan takmak istiyorum lakin nereye takacağım? Üst kısma takmayı düşünüyoruz da havayı içeriye üflese olur mu? Babam içeriye doğru üflemesini söylüyor ama ben dışarıya atması lazım diye biliyorum.
Net bilgi veremeyiz yaşadığın şehirden odana kadar fark eder sıcaklık durumları. Elbette yararı olacaktır. Zaten kasanın hava akışı iyi sıcaklık problemi yaşayacağını düşünmüyorum.
Kasamda dahili ön 3, 1 egzoz olmak üzere 4 adet fan bulunuyor ki zaten. Ben yukarıya 2 adet Arctic P12 eklemek istiyorum. Sıcaklığa bir etkisi olur mu onu sormak istedim.
Net bilgi veremeyiz yaşadığın şehirden odana kadar fark eder sıcaklık durumları. Elbette yararı olacaktır. Zaten kasanın hava akışı iyi sıcaklık problemi yaşayacağını düşünmüyorum.
Hocam ısınan hava üste çıkar. Tepe fanlar egzoz görevi görmeli. Hocam bende kasamın radyatör kısmına Arctic P12 almak istiyorum. Kullandıktan sonra sesini ve sıcaklıkları ne kadar düşürdüğünü yazabilir misiniz?
Hocam ısınan hava üste çıkar. Tepe fanlar egzoz görevi görmeli. Hocam bende kasamın radyatör kısmına Arctic P12 almak istiyorum. Kullandıktan sonra sesini ve sıcaklıkları ne kadar düşürdüğünü yazabilir misiniz?