Corsair FORCE LE200 Düşük hız sorunu

Hocam kusura bakmayın, benim hatam :D. Eğer gerçekten bu hızlar sizi rahatsız ediyorsa, Servis'e gönderebilirsiniz.

Estağfurullah, yardım etme niyetiniz bile yeterli. İşte tamam da servis nerede, nasıl göndereceğim onu anlamadım gitti işte.

Hocam SSD'nizin kutusunun üzerinde yetkili servis yazıyor, Bildiğim kadarıyla bakabilir misiniz.

İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim.

Vatan bilgisayara götüreceksin onlar gönderecek servise.

Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için.

İzin günümde uğraşırım hocam kutular yatağın altında falan biraz keyif yapayım acelesi yok bakıp gönderirim.

Arkadaşın dediği gibi yetkili servis yazmıyorsa oraya götürürüm hocam, teşekkürler ilgin için.
Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam :)

Aslında sıkıntı yaratmıyorsa, Göndermenize pek gerek yok gibi yine de siz bilirsiniz hocam :)
Ya konu ile alakasız kalacak lakin bu diğer SSD'nin sonuçları
407242

Buna bakıp diğerine bakınca benchmark paylaşmaya utanır oluyorum :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı