Corsair H100i incelemesi

Selamlar, sonunda bugün elime ulaştı h100i. 205TL ' ye amazon'dan aldım. 26$ geri yüklediler, 89.90$ toplam tutar.Ayrıca corsair uluslararası garantisi var, ürünü kayıt ettireceğim yakında.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Herhangi bir problem var mı diye deneme yaptım. En ufak sorun yok sadece fan sesi duyuluyor.
5.jpg
Sevmediğim tek nokta, Vidaların bulunduğu poşet yırtılmış ve vidalar her yere dağılmış vaziyette, sanırım ürünü tekme tokat fırlatarak getiriyorlar. :) Vidalar eksiksiz.
6.jpg

Detaylı inceleme : http://forum.donanimhaber.com/m_72994074/tm.htm

26$ kargo parası, mail atıyorsun veya chat'ten yazıyorsun geri ödüyorlar. Rebate dediğim olay ürün satan firmalar bazen indirim uyguluyorlar şöyle, ürünü sipariş veriyorsun, satan kişiye mail ve fatura bilgilerini mail atıyorsun, örnek olarak 10$, 15$ indirim yapıyorlar yani üründen düşüyorlar fiyatını.

26$ kargo parası, mail atıyorsun veya chat'ten yazıyorsun geri ödüyorlar. Rebate dediğim olay ürün satan firmalar bazen indirim uyguluyorlar şöyle, ürünü sipariş veriyorsun, satan kişiye mail ve fatura bilgilerini mail atıyorsun, örnek olarak 10$, 15$ indirim yapıyorlar yani üründen düşüyorlar fiyatını.
Teşekkürler sipariş verirken yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Corsair sıvı soğutucu alacağım fakat bu soğutucular ülkemizde pahalı.Amazondan alabilirsem ordan alacağım , alamaz isem Vatan bilgisayardan H80 i alacağım.Amazondan aldığınız soğutmanın ilan linkini atabilirseniz bende sipariş vermek istiyorum.

Yani ben şuan sipariş versem gümrüğe takılmadan gelir mi ve satıcıya her hangi bir mail atmam gerek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı