Corsair HS35 kulaklığın mikrofonu cızırtılı ve boğuk bir ses veriyor

35burak35

Femtopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar yeni aldığım Corsair HS35 Gaming kulaklığın mikrofonundan cızırtılı boğuk konuşulunca hiçbir şey anlaşılmayan bir ses veriyor. Fakat ben sıkıntının mikrofonda olduğunu değil ses ayarlarından olduğunu düşünüyorum çünkü mikrofonu çıkarınca da ses alıyor nereden aldığını bilmiyorum başka kulaklık dışında hiçbir şey takılı değil. Jak girişi anakarta bağlı kasa önünden almıyorum. Bunun ses ayarları nasıl olmalı? Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın mikrofonu rezil zaten. :/
Tamam belki çok mükkemmel bir ses kalitesi sunmuyor olabilir fakat benim sıkıntım o değil karşıya aktardığım ses mikrofondan gitmiyor başka nerden alıyor sesi bilmiyorum çok cızırtılı boğuk ve insanı rahatsız ediyor fakat internette olan incelemelerde o kadar kötü bi mikrofon değildi
 
Hani eşek muamelesi görüyor ya o yüzden söylemek istedim.
Rampage Drop Plus da eşekten daha kötü muamele görüyor ama mikrofonu piyasadaki 1000 TL'lik kulaklıkların seviyesinde.

Tamam belki çok mükkemmel bir ses kalitesi sunmuyor olabilir fakat benim sıkıntım o değil karşıya aktardığım ses mikrofondan gitmiyor başka nerden alıyor sesi bilmiyorum çok cızırtılı boğuk ve insanı rahatsız ediyor fakat internette olan incelemelerde o kadar kötü bi mikrofon değildi.
Kulaklığı ne kadara aldınız? Hangi rengi? Anakartınız nedir?
 
Rampage Drop Plus da eşekten daha kötü muamele görüyor ama mikrofonu piyasadaki 1000 TL'lik kulaklıkların seviyesinde.
Olabilir ancak herkesin ağzında bir HS35 var o yüzden söylemek istedim. Eşek 2 yıldır çalışıyor hatta şu an kulağımda. RGB 'leri ve ses kalitesi aynı. Uzun zamandır arkadaşlarla Discord'dan konuşmadığım için mikrofon kalitesini bilmiyorum ama iyiydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı