Corsair HS35 plastiğinin kırılması ile teknik servis ilgilenir mi?

Servisle iletişime geçebildiniz mi ? Canlı derslerimde olduğu için bu cuma gününe kadar halledebilirsem iyi olur, haftaya ara tatil çünkü.
Vallahi İtopya'ya verdim elimle hala ses yok bekliyorum. Bu arada servisle konuşmadım.

Rica ederim. Şimdi aradım İtopya'yı penta adlı Firma'ya yollamışlar bende onlardan dönüş bekliyorum.

Corsair Türkiye Instagram adresinden yazdım. Umarım dönüş yaparlar duruma göre boğaziçi bilgisayara göndermeyi düşünüyorum.

Aynı olay 4 saat önce banada oldu. Benim de kulaklıkta süngerin sol tarafı kırıldı. Dönüş yaptılar mı?

Dosya Ekleri

• Kulaklık.png
    148,4 KB · Görüntüleme: 151
Ver garantiye en fazla paralı değişim yaparlar.
Peki kaç para ekleyebilirler. Alt üstü bir plastik yüzünden 200 TL isterlerse yok derim.
Corsair supporta yazdım fakat Türkiye için geçerli mi aynı şey?

Dosya Ekleri

• corsair.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
Peki kaç para ekleyebilirler. Alt üstü bir plastik yüzünden 200 TL isterlerse yok derim.
Corsair supporta yazdım fakat Türkiye için geçerli mi aynı şey?
280 TL zaten indirimli fiyatı 80 TL derler en fazla. Benim sonucum gelsin paylaşırım. Unuturum belki yazmayı siz buraya cevap geldi mi yazın haftaya duruma göre veririm cevap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…