Sgt. Ghost
Kilopat
Corsair HS35 299TL, Arctis 3 2019 Edition 429TL arada büyük bir fark var mı? Oyun için hangisini almak mantıklı olur? Arctis 3'de 7.1 diyor ama sanal 7.1 mi?
Surround demek gerçek 7.1 demek mi?Corsair HS60 bakmanızı öneririm Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Siyah Kulaklık | ITOPYA
Steelseries Arctis 3 2019 bir tık daha iyi buluyorum ve Corsair HS35 daha çok mobil oyunculuk için yapılmış bir kulaklık.
Sanal demek.Surround demek gerçek 7.1 demek mi?
Arctis 7.1 değil ancak Windows 10 ile beraber Windows Sonic etkinleştirildiğinde 7.1 oluyor onu da her kulaklıkta yapılıyor diye biliyorum.
Arctis 3 yazılımsal sıkıntıları mevcut olduğu için 2019 edition da yazılım desteğini kaldırdı. Windows sonic'i açtığınızda Arctis 3'ün kendi 7.1'ini kullanmış oluyorsunuz. HS60 kullanıyorum, sonic 7.1 bende çıkmıyor üstelik. Programdan kullanıyorum.Arctis 7.1 değil ancak Windows 10 ile beraber Windows Sonic etkinleştirildiğinde 7.1 oluyor onu da her kulaklıkta yapılıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.