CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 1 Ağustos 2019 #1 Başlıkta da yazdığım üzere HS50 alınır mı? Nasıl kulaklık?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Ağustos 2019 #2 Fiyatının en iyisi denebilir kesinlikle alınır. Artı 0 Eksi
KS KS CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 1 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Fiyatının en iyisi denebilir kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, beğendim Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Fiyatının en iyisi denebilir kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler, beğendim
wurdev0LL Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 30 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #4 Kesinlikle alınır. 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Artı 0 Eksi
H HyProxY Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 103 11 Ağustos 2019 #5 wurdev0LL dedi: Kesinlikle alınır. 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ses kasmada iyi mi? Net bir şekilde sesleri ayak sesleri vs. duyabiliyor musun? Artı 0 Eksi
wurdev0LL dedi: Kesinlikle alınır. 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ses kasmada iyi mi? Net bir şekilde sesleri ayak sesleri vs. duyabiliyor musun?
wurdev0LL Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 30 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2019 #6 HyProxY dedi: Ses kasmada iyi mi? Net bir şekilde sesleri ayak sesleri vs. duyabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Gözüm kapalı yerini saptarım. Artı 0 Eksi
HyProxY dedi: Ses kasmada iyi mi? Net bir şekilde sesleri ayak sesleri vs. duyabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Gözüm kapalı yerini saptarım.
H HyProxY Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 103 11 Ağustos 2019 #7 wurdev0LL dedi: Gözüm kapalı yerini saptarım. Genişletmek için tıkla... O kadar yani? 7.1 olmaması bir eksi ifade etmiyor o zaman. Yanılıyor muyum? Artı 0 Eksi
wurdev0LL dedi: Gözüm kapalı yerini saptarım. Genişletmek için tıkla... O kadar yani? 7.1 olmaması bir eksi ifade etmiyor o zaman. Yanılıyor muyum?
wurdev0LL Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 30 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2019 #8 HyProxY dedi: O kadar yani? 7.1 olmaması bir eksi ifade etmiyor o zaman. Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Stereo CS:GO için fazlasıyla yeterli zaten. Çok sık PUBG oynuyorsan 7.1 düşünebilirsin. Artı 0 Eksi
HyProxY dedi: O kadar yani? 7.1 olmaması bir eksi ifade etmiyor o zaman. Yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Stereo CS:GO için fazlasıyla yeterli zaten. Çok sık PUBG oynuyorsan 7.1 düşünebilirsin.
H HyProxY Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 103 11 Ağustos 2019 #9 wurdev0LL dedi: Kesinlikle. Stereo CS:GO için fazlasıyla yeterli zaten. Çok sık PUBG oynuyorsan 7.1 düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden 7.1 açabiliyorsun diye biliyorum. Windows 7.1 yeterli mi yoksa ekstra ses kartına gerek var mı? Artı 0 Eksi
wurdev0LL dedi: Kesinlikle. Stereo CS:GO için fazlasıyla yeterli zaten. Çok sık PUBG oynuyorsan 7.1 düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden 7.1 açabiliyorsun diye biliyorum. Windows 7.1 yeterli mi yoksa ekstra ses kartına gerek var mı?
wurdev0LL Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 30 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2019 #10 HyProxY dedi: Windows üzerinden 7.1 açabiliyorsun diye biliyorum. Windows 7.1 yeterli mi yoksa ekstra ses kartına gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklıklarda 7.1 en iyisi. Sanal 7.1 pek memnun etmiyor. Artı 0 Eksi
HyProxY dedi: Windows üzerinden 7.1 açabiliyorsun diye biliyorum. Windows 7.1 yeterli mi yoksa ekstra ses kartına gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklıklarda 7.1 en iyisi. Sanal 7.1 pek memnun etmiyor.