Hocam peki bu jak çıkışını hangi girişe takmalıyım?
Anakartın ses çıkışına takabilirsiniz. Yada kasa bağlantısı yaptıysanız kasanın önünde girişler varsa orayı da deneyebilirsiniz.
Hocam peki bu jak çıkışını hangi girişe takmalıyım?
Hani kulaklığın tek jak çıkışlı olduğundan sordum, mikrofon tarafına mı takacağım yoksa kulaklık tarafına mı?Anakartın ses çıkışına takabilirsiniz. Yada kasa bağlantısı yaptıysanız kasanın önünde girişler varsa orayı da deneyebilirsiniz.
Hani kulaklığın tek jak çıkışlı olduğundan sordum, mikrofon tarafına mı takacağım yoksa kulaklık tarafına mı?
Ya hocam garantiye yollamayı düşünüyorum ben hiç uğraşmayım diyorum bunlarla. Mikrofonu üzerindeki tuştan kapatsam bile ses yankı yapıyor bunda bi sıkıntı var.Onu ikiye bölen aparatlardan alman gerekecek muhtemelen. Yani mikrofon ile kulaklık girişini ayırıp öyle bağlamanız gerekiyor. Laptop falan olsa direk bağlanıyor diye biliyorum yada telefona bağlanabiliyor olsa gerek ama PC için gerekli olmalı.
Yani şunun gibi.
![]()
Mikrofon Kulaklık Ayırıcı - n11.com
Mikrofon Kulaklık Ayırıcı n11.com'da. Mikrofon Kulaklık Ayırıcı modelleri, mikrofon kulaklık ayırıcı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!www.n11.com
Ya hocam garantiye yollamayı düşünüyorum ben hiç uğraşmayım diyorum bunlarla. Mikrofonu üzerindeki tuştan kapatsam bile ses yankı yapıyor bunda bi sıkıntı var.
Kulanırsın diye biliyorum.Bende tek jak girişi var dizüstünde tek jakla mikrofon ve kulaklığın sesini duyup kullana biliyor muyum? yani ikisinide kullana bilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.