Corsair HS50 İlk İzlenim

Anakartın ses çıkışına takabilirsiniz. Yada kasa bağlantısı yaptıysanız kasanın önünde girişler varsa orayı da deneyebilirsiniz.
Hani kulaklığın tek jak çıkışlı olduğundan sordum, mikrofon tarafına mı takacağım yoksa kulaklık tarafına mı?

Hani kulaklığın tek jak çıkışlı olduğundan sordum, mikrofon tarafına mı takacağım yoksa kulaklık tarafına mı?

Onu ikiye bölen aparatlardan alman gerekecek muhtemelen. Yani mikrofon ile kulaklık girişini ayırıp öyle bağlamanız gerekiyor. Laptop falan olsa direk bağlanıyor diye biliyorum yada telefona bağlanabiliyor olsa gerek ama PC için gerekli olmalı.

Yani şunun gibi.

Onu ikiye bölen aparatlardan alman gerekecek muhtemelen. Yani mikrofon ile kulaklık girişini ayırıp öyle bağlamanız gerekiyor. Laptop falan olsa direk bağlanıyor diye biliyorum yada telefona bağlanabiliyor olsa gerek ama PC için gerekli olmalı.

Yani şunun gibi.

Ya hocam garantiye yollamayı düşünüyorum ben hiç uğraşmayım diyorum bunlarla. Mikrofonu üzerindeki tuştan kapatsam bile ses yankı yapıyor bunda bi sıkıntı var.

Ya hocam garantiye yollamayı düşünüyorum ben hiç uğraşmayım diyorum bunlarla. Mikrofonu üzerindeki tuştan kapatsam bile ses yankı yapıyor bunda bi sıkıntı var.

Tabi o yolu deneyin sonuçta daha fazla para verip harici usb kartla birlikte almışsınız. Neden boşa gitsin ki ? Sıkıntı görüyorsanız garantiyi deneyebilirsiniz. Umarım sorunsuz bir ürün yollarlar yada tamir olur.

Bende tek jak girişi var dizüstünde tek jakla mikrofon ve kulaklığın sesini duyup kullana biliyor muyum? yani ikisinide kullana bilir miyim?

bende alıcam corsair hs50 ama birkaç sorum var.

1. Anakartım msi b150m bazooka. ses kartı iyimi sizce.(kulaklık mikrofon girişlerim ayrı)
2. Kulaklığın 7.1 özelliği olmaması bir eksi mi
3. Film-dizi ve müzik için (shadow of tomb raider, gta online tarzı oyunlar oynuyorum pek fazla cs oynamıyorum) konforlu ve ses kaliteli bir şey arıyorum, isteğimi karşılar mı
4. James Donkey 712 mi corsair hs50 mi Plantronics Rig 400 mü? (mikrofonla işim yok ses kalitesi önemli)

aslında jd 712'nin 7.1 ve usb olması biraz cezbediyor beni ama corsair hs50 de öneriliyor.Çok kararsızım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı