Corsair HS50 İlk İzlenim

bende alıcam corsair hs50 ama birkaç sorum var.

1. Anakartım msi b150m bazooka. ses kartı iyimi sizce.(kulaklık mikrofon girişlerim ayrı)
2. Kulaklığın 7.1 özelliği olmaması bir eksi mi
3. Film-dizi ve müzik için (shadow of tomb raider, gta online tarzı oyunlar oynuyorum pek fazla cs oynamıyorum) konforlu ve ses kaliteli bir şey arıyorum, isteğimi karşılar mı
4. James Donkey 712 mi corsair hs50 mi Plantronics Rig 400 mü? (mikrofonla işim yok ses kalitesi önemli)

aslında jd 712'nin 7.1 ve usb olması biraz cezbediyor beni ama corsair hs50 de öneriliyor.Çok kararsızım.

Anakartın sitesinde ses yongası belirtilmemiş.
7.1 olmaması kötü birşey değil çünkü ne oyunlarda ne de film falan izlerken bir eğlencesi veya bir avantajı yok.
Muhtemelen isteğinizi karşılayacak bir kulaklık olarak görünüyor. Müzik için ise çok bilemem o iş biraz geniş bir kulvar. Kişiden kişiye değişiyor.
HS50 tercih ederim açıkçası. Ben de almayı düşünüyorum.

Çok teşekkür ederiz, elinize sağlık çok güzel fotoğraflar. Güle güle kullanın. Terleme konusu çok sorun teşkil ediyor mu? Birde daha önce oyun kulaklığı kullandıysanız ses kalitesi ve oyun performansını yorumlar mısınız bizim için? FPS oyunlarında yön tayini başarılı mıydı vb.
Hocam bu arada oyunda deneme fırsatım oldu, Razer Kraken 7.1 ile karşılaştırdım ve tek fark olarak oyunlarda daha fazla bir ses olduğu kanısına vardım.
Discord sertifikasının özelliği ne? Ekstra bir özellik mi veriyor?
Mikrofonu Discord Sertifikası almaya hak kazanmış, ve gerçekten mükemmel bir mikrofonu var
Hani kulaklığın tek jak çıkışlı olduğundan sordum, mikrofon tarafına mı takacağım yoksa kulaklık tarafına mı?
Kutunun içinden Y kablo çıkıyor zaten
bende alıcam corsair hs50 ama birkaç sorum var.

1. Anakartım msi b150m bazooka. ses kartı iyimi sizce.(kulaklık mikrofon girişlerim ayrı)
2. Kulaklığın 7.1 özelliği olmaması bir eksi mi
3. Film-dizi ve müzik için (shadow of tomb raider, gta online tarzı oyunlar oynuyorum pek fazla cs oynamıyorum) konforlu ve ses kaliteli bir şey arıyorum, isteğimi karşılar mı
4. James Donkey 712 mi corsair hs50 mi Plantronics Rig 400 mü? (mikrofonla işim yok ses kalitesi önemli)

aslında jd 712'nin 7.1 ve usb olması biraz cezbediyor beni ama corsair hs50 de öneriliyor.Çok kararsızım.
1 e birley söyleyemem açıkcası
7.1 bu fiyat aralığında tamamen gereksiz
Film ve dizilerde işinizi çok iyi görür
James donkey gibi firmalara paranızı harcamayın bence, rig 400 ü bilmiyorum

Hocam bu arada oyunda deneme fırsatım oldu, Razer Kraken 7.1 ile karşılaştırdım ve tek fark olarak oyunlarda daha fazla bir ses olduğu kanısına vardım.

Mikrofonu Discord Sertifikası almaya hak kazanmış, ve gerçekten mükemmel bir mikrofonu var

Kutunun içinden Y kablo çıkıyor zaten

1 e birley söyleyemem açıkcası
7.1 bu fiyat aralığında tamamen gereksiz
Film ve dizilerde işinizi çok iyi görür
James donkey gibi firmalara paranızı harcamayın bence, rig 400 ü bilmiyorum
Anladım. Cevap için teşekkürler.

Anakartın sitesinde ses yongası belirtilmemiş.
7.1 olmaması kötü birşey değil çünkü ne oyunlarda ne de film falan izlerken bir eğlencesi veya bir avantajı yok.
Muhtemelen isteğinizi karşılayacak bir kulaklık olarak görünüyor. Müzik için ise çok bilemem o iş biraz geniş bir kulvar. Kişiden kişiye değişiyor.
HS50 tercih ederim açıkçası. Ben de almayı düşünüyorum.

stoklarda bittiği için malesef corsair hs50 alamıyorum oyüzden şunlar arasında kaldım:
Gamepower Medusa
Rampage SN-R7 MESH PLUS 7.1
Belki bütçeyi aşırı zorlayıp şu kulaklıklığı alabilirim.
rig 400'ün ses yalıtımının kötü olduğunu duydum oyüzden vazgeçtim ondan.
Medusa alacağım gibi duruyor sizce pişman eder mi film ve müzik konusunda?
(bozulan ürünü garantiye yollama gibi bir alışkanlığım yok yani Logitech alsam bile 2-3 yıl kullanıp çöpe atarım)

stoklarda bittiği için malesef corsair hs50 alamıyorum oyüzden şunlar arasında kaldım:
Gamepower Medusa
Rampage SN-R7 MESH PLUS 7.1
Belki bütçeyi aşırı zorlayıp şu kulaklıklığı alabilirim.
rig 400'ün ses yalıtımının kötü olduğunu duydum oyüzden vazgeçtim ondan.
Medusa alacağım gibi duruyor sizce pişman eder mi film ve müzik konusunda?
(bozulan ürünü garantiye yollama gibi bir alışkanlığım yok yani Logitech alsam bile 2-3 yıl kullanıp çöpe atarım)

Çok acil değilse bence biraz bekleyebilirsiniz. Ben yolladığınız modellere pek sıcak bakmazdım açıkçası. Kullanmadım belki önyargılı bakıyorum ama yine de tercih etmezdim.

Çok acil değilse bence biraz bekleyebilirsiniz. Ben yolladığınız modellere pek sıcak bakmazdım açıkçası. Kullanmadım belki önyargılı bakıyorum ama yine de tercih etmezdim.
Zaten 6 ay falan kullanıp daha iyisine geçmeyi planlıyorum şimdilik idare etsin işte.
Bende sıcak bakmıyorum gamepower vb. markalara.
Klavye alırken de gamepower warlock alacaktım tam ucundan dönüp güzel bir indirimle cooler master cherry mx switchli klavye almıştım.Yine öyle bir şey yaşamayı bekliyorum 😃

Son öneriniz ne olur?
Rampage bir tık daha kaliteli gibi geliyor nedense.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı