Corsair HS60 Amazon vs Trendyol

@278491 tabiki bunu al. Ben de siyah istiyordum zamanında ama sarı almak zorunda kalmıstım ve aşırı hoşuma gitmişti.
HS60 ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Kraken TE ile bunun arasında kararsız kaldım buna iten en büyük sebeplerden biri tasarımı daha hoş durması ve Kraken TE'nin her özelliği oyuncu için olması ve çoğu boşa gidicek alırsam.
@278491 tabiki bunu al. Ben de siyah istiyordum zamanında ama sarı almak zorunda kalmıstım ve aşırı hoşuma gitmişti.
Ben buradan almıstım. QP adamdır.
Burda baya ucuzmuş hocam. Hiç alışveriş yapmadığım için amazondan almam daha garanti olabilir.

@278491 müzik performansı güzeldi. Basları da iyi sayılırdı. Çok iyi ses kasılıyordu. Mikrofonu kötüydü. Dip ses vardı. Tasarımı hoştu. Pedleri garipti, deriydi ama terleten cinsten degildi. Ses yalıtımı iyiydi.

@278491 müzik performansı güzeldi. Basları da iyi sayılırdı. Çok iyi ses kasılıyordu. Mikrofonu kötüydü. Dip ses vardı. Tasarımı hoştu. Pedleri garipti, deriydi ama terleten cinsten degildi. Ses yalıtımı iyiydi.
Dip ses mikrofonda mı oluyor pek bilgili değilim kusura bakmayın. Bir de qp canlı desteğe sorduğumda HS60 Pro'da dip ses sorunu ile ilgili şikayet gelmemiş onlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı