Corsair HS60 Amazon vs Trendyol

Merhabalar. Ürünün sunmuş olduğu konfor dışında hiçbir özelliğini beğenmedim, maalesef.
Ses profili fazla sıcak tonlu ve detaya önem veren birisi için gerçekten çok kötü. Yazılımı kullandığınız zaman- bilgisayar göre değiştiğini fark ettim- arkada olan rahatsız edici bir dip ses problemi oluşuyor ve sırf bu yüzden iade eden bir sürü insan var.
Mikrofonunu da beğenmedim çünkü ses çok fazla "robotik" olarak çıkmakta, hiçbir doğallık yok.
Ben kısa kısa yazdım çünkü zamanında Corsair ve SteelSeries kulaklıklar hakkında bir sürü yazı yazdım, merak ettiğiniz bir şey varsa sorarsınız ve ben de yardımcı olurum.
Bu arada, bu ürünü daha önce hiç kulaklık kullanmamış olan birisine ve Corsair'in "marka güvencesine" güvenen birisine tavsiye edebilirim. Onun dışında mikrofon ve özellikle de ses sizin için en önemli şeylerse kesinlikle başka ürünlere bakmak çok daha mantıklı olacaktır.
mikrofon benim için önemli değil kullanmam. Ses iyi olsun isterim uzun zamandır rampage kulaklıklarda eziyet çekmiş biri olarak. Razer Kraken TE veya HS60 alacağım onun dışında SoundSurge 85'te var müzik kulaklığı.

mikrofon benim için önemli değil kullanmam. Ses iyi olsun isterim uzun zamandır rampage kulaklıklarda eziyet çekmiş biri olarak. Razer Kraken TE veya HS60 alacağım onun dışında SoundSurge 85'te var müzik kulaklığı.
Bilgisayar için HyperX ya da Razer dışında hiçbir markayı önermiyorum. Emin olun Rampage Drop Plus (EKSA E900 Pro) kesinlikle ama kesinlikle çoğu Corsair ve SteelSeries kulaklıktan daha iyi...

Kraken TE üst düzey bir kulaklık kanka garantisi, kalitesi ve thx özellikleriyle beraber Cloud2'den de iyi oldugunu düsünüyorum. Biliyorum drop plus 400 tl, kraken te 480 tl oldugu icin insan sorguluyor hangisi alayım diye ama Kraken TE 100 dolar üstünde satışa cıktı piyasaya ve son zamanlardaki fiyatı aslında 900-1000 tl ydi. Blackshark yüzünden 600lere kadar indi ve itopya indirimde 480e satıyor. Almamak akıl işi değil. Ben hayret ediyorum KRAKEN TE 480 TL NİYE CLOUD2, FURYX, CLOUD CORE ALIYOM İNADINA dedim kendime :D Şu iadeler yapılsın kraken te'ye saldıracagım.
@technora sence reis

o zaman Razer Kraken TE mi Rampage Drop plus mu?
@1card1 adlı yazarın da dediği gibi bu iki seçim arasından ben Razer'ı seçerdim. Ancak, diğer modelin kötü olduğunu da söyleyemem. Razer ürünleri genelde iyidir fakat bazı ürünler gerçekten ek yazılım olmadan kullanılmıyor.
CH321 hakkında bir şey diyemeyeceğim maalesef, hiç denemedim. Burada herkes öneriyor ancak buradaki önerilere maalesef ki güvenemiyorum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı