- Makaleler
- 3
İkisinde çok fark yok h9 daha hafif olan modeli iki modelde de ses kartı var h6 rgb var h9 da yok çok farkları yokH9 şuan daha ucuz H6 mı daha iyi yoksa H9 mu?
İkisinde çok fark yok h9 daha hafif olan modeli iki modelde de ses kartı var h6 rgb var h9 da yok çok farkları yokH9 şuan daha ucuz H6 mı daha iyi yoksa H9 mu?
Sizin alternatif öneriniz var mı? Her yeri derken pedleri mi kast ediyorsun?Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum her yeri soyuldu ve dökülüyor. Markaya hiç yakıştıramadığım bir kulaklık. Bence alınmaz.
Evet. Siyah olan kısımları döküldü hep.Sizin alternatif öneriniz var mı? Her yeri derken pedleri mi kast ediyorsun?
Pedler genelde 1-1.5 yıl içinde çoğu kulaklıkta dökülüyor, benim asıl korktuğum konu menteşeli kulaklıklarda menteşenin çatlama sorunu olması. Siz de öyle bir sorun oldu mu? Hiç mi alınacak bir ürün değil? Dolar kuru arttığı için Fifine H6'ya biraz zam geldi aynı fiyat değiller. Bütçemi 2600 TL'nin üstüne çıkarmam maalesef zor. Alternatif bir öneriniz var mıdır?Evet. Siyah olan kısımları döküldü hep.
Yani bence o pedlerin dökülmemesi gerek ya. Çok üzülüyorum. Ben aldığım ürünün kıymetini bilen biriyim. Bir yeri çizilse üzülürüm. Onu geçtim ortalığa dökülüyor bir de temizlik sorunu oluyor. Ama çatlama sorunu yaşamadım. Yani başım küçük diye belki ondandır bilmiyorum.Pedler genelde 1-1.5 yıl içinde çoğu kulaklıkta dökülüyor, benim asıl korktuğum konu menteşeli kulaklıklarda menteşenin çatlama sorunu olması. Siz de öyle bir sorun oldu mu? Hiç mi alınacak bir ürün değil? Dolar kuru arttığı için Fifine H6'ya biraz zam geldi aynı fiyat değiller. Bütçemi 2600 TL'nin üstüne çıkarmam maalesef zor. Alternatif bir öneriniz var mıdır?
Benimde başım aşırı büyük sayılmaz, aynı sorunu Logitech G332'de 1 yılda yaşadım şuanda ekstra olarak menteşe kırıldı, sanırım suni deri orta seviye kulaklıklarda böyle sorunlar oluyor.Yani bence o pedlerin dökülmemesi gerek ya. Çok üzülüyorum. Ben aldığım ürünün kıymetini bilen biriyim. Bir yeri çizilse üzülürüm. Onu geçtim ortalığa dökülüyor bir de temizlik sorunu oluyor. Ama çatlama sorunu yaşamadım. Yani başım küçük diye belki ondandır bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.