Corsair HS65 Wireless alınır mı?

Bütçe
3000
Hocam 1700 TL fark var. Bu kadar farkı vermeye değecek ne var? İnternette ikisinin de mikrofonu benzer diye duydum.

HS65 Wireless Mikrofon Testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Barracuda X Mikrofon Testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 1700 TL fark var. Bu kadar farkı vermeye değecek ne var? İnternette ikisinin de mikrofonu benzer diye duydum.

Mikrofonları kesinlikle benzer değil. HS80 mikrofon performansı 10k fiyatı olan kulaklıklarda yok. HS80 daha iyi bir konfor, daha iyi ses ve daha iyi mikrofon kalitesi sunuyor, özellikle mikrofon konusunda üzmez ve harici mikrofon aratmaz.

HS 80 de büyük kafanız varsa sığmaz rahatsız olursunuz. Sırf o yüzden alamadım ona göre alın ya bir yerde bir şekilde deneyin. Ya da risk alın. Ben denedim iyi ki almamışım dedim çünkü PC hocası incelemesindeki arkadaş da aynı şeyi söylemiş kafa yapımız da hemen hemen aynısı. Çok baskı yapıyor.

Pardon hocam ben kablolu ile karıştırmışım testleri. Yine de Barracuda X pek tatmin etmedi. HS80 düşünüyorum şu an ama bir alt segment 3000 TL civarı önerileriniz varsa hala bekliyorum.

HS 80 de büyük kafanız varsa sığmaz rahatsız olursunuz. Sırf o yüzden alamadım ona göre alın ya bir yerde bir şekilde deneyin. Ya da risk alın. Ben denedim iyi ki almamışım dedim çünkü PC hocası incelemesindeki arkadaş da aynı şeyi söylemiş kafa yapımız da hemen hemen aynısı. Çok baskı yapıyor.
Şu anda JBL kulaklık kullanıyorum ve o da çok rahat denmez. Çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Alışkınım zaten.

Barracuda X ve G535 var o fiyatlara.
Şöyle bir kombo nasıl olur?

Şöyle bir kombo nasıl olur?
Kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı