Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Haklısınız olabilir. Hep bize denk gelir zaten böyle şeyler, buraları mı takip ediyorlar artık nedir anlamadım
Amazon.de'den baktım kulaklıklarda gümrük vergisi %40 alıyor. Gerçekten çok ilginç Avrupa ile gümrük birliği anlaşması var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlaşılan kafalarına göre değiştirmeye başlamışlar hocam Yani sonuçta vergi sınırını değiştirebiliyorlar. Bunu da yaparlar mı yapıyorlar işte. Anlaşma manlaşma hikaye istedikleri zaman bulurlar bir çaresini.

10 dolarlık kulaklık 58 TL olsa, 100 lira nedir yahu, yüzde 40'ın da üzerinde.

Yurtdışını tamamen kapatamazlar ama fahiş fiyatlara ufak ufak çekecekleri belli oluyor.

Teşekkür ederim, bataryayı bu sefer tamamen fulledim. Yeşil ışık yandı çıkardım. Bakalım müsait bir zamanda tekrar denicem sizleri haberdar ederim. Kuzenim bugün biraz takıldı ve ses gidip gelmesi olmadığını söyledi. Acaba şarj azalınca mı yapıyor görücez.
Hocam hangi kargo firması ile geliyor? Büyük ihtimal bizim ki gibi Aramex iledir. Aramex'in Türkiye şubesini arayıp bilgi alın. Sizin ekranda görebildiğinizden daha detaylı bilgisini verebilirler.

Bu konuyla ilgili hiçbir bilgi yok yalnız, gümrük vergisi bütün ürünlerde %20 görünüyor. İlgin. gerçekten.

Arkadaşlar Türkiyedeymiş kargom yakında elime geçer diye düşünüyorum, kulaklığı aldığımızda dikkat etmemiz gerek bir şey var mıdır? Mesele ilk kullanmadan önce şu kadar saat şarj et şu şekilde kullanma ya da programı kurmadan kulaklığı takma gibi bir tavsiyeniz?

Valla yok yani direk kullandım ben. Şarj yüzdesini görebilmek ve 7.1 için program zaten lazım. Yine de bir kullanma kılavuzuna bak. Kullanmadan önce şarj edin diye bir ibare vardı sanırım ama benimkinin geldiği gibi içinde olan şarj saatlerce götürmüştü beni.

Evet hocam internetten bulup okuyorum da kullanmadan önce şarj edin diyor. Ve bunlar hafızalı bataryalar olmadığından dolayı şarj etmek için tamamen şarjın bitmesine gerek yok diyor. Ayrıca şarj dolduğunda hemen çekmek ömrü için faydalı olacağından bahsetmiş ve ek olarak şunlardan bahsediyor:
FOR OPTIMAL BATTERY LIFE:
• Do not leave the battery fully discharged for long periods. Battery life is maximized by keeping the battery in a partially charged state.
• Remove the USB charging cable promptly after the headset has been fully charged.
Çeviri olarak baksamda burada ne demek istiyor mantığı nedir anlamadım anlayan açıklarsa sevinirim.

E hocam çeviri net söylüyor ki ilk madde de bataryayı tamamen boş bırakmayın diyor zarar verir, yarım şarjlı olarak bırakırsanız ömrü uzar diyor. İkinci madde de ise sizin dediğiniz gibi şarj dolar dolmaz kabloyu çıkarın diyor. Madem şarj dolar dolmaz kabloyu çıkarmak gerek ben hiç uğraşamam valla %90larda çıkartırım.

Hocam o zaman bende %10 a gelince şarja takar 90 da çıkarırım en mantıklı bu sanırım. Hatta ara sıra bile takmak lazım gibi tamamen bitmesi öyle kalması da kötüyse. Neyse inşallah kulaklığın herhangi bir sorunu yoktur bekliyorum da. Siz ne yaptınız ne renk gelmiş size birde ürün için kargo iadesinden bahsediyordunuz denediniz mi?

Hocam SE rengi geldi bana satın alınan ürünler kısmında Carbon yazmasına rağmen. Aldığım gibi yani. Hocam kargo iadesi aldım ancak istisna olarak bana iade ettiklerini belirttiler. Normalde kargonun ücretsiz olduğu ürünler ve gönderim yerleri farklıymış. Satın alma sırasında ücretsiz kargo seçeneğini işaretlemek gerekiyormuş. Böyle upuzun bir geri dönüş aldım tamamını okumadım bile bilindik düz bir kargo bilgilendirmesi yani. Ancak sonuna istisna olarak bana kargo ücretini iade ettiklerini bildiren bir yazı eklemişler. Şansınızı deneyin isterseniz hocam. Ancak ürün elinize ulaştıktan sonra yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…