Corsair HS80 RGB Wireless alınır mı?

Arada ödediğime değecek bir fark olacaksa düşünebilirim. Siz yine de önerebilir misiniz?

Baktım da bulamadım, Link alabilir miyim?
Ses konusunda firmaların yanlış konumlandırması ve stok durumu gibi istisna durumlar dışında ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ek olarak oyuncu kulaklıklarında kullanım ihtiyacına göre ek özellikler de gereksiz yere fiyatı arttırabilir. Ekstra bluetooth ile ikinci cihaz bağlama örnek olabilir mesela.

Ses konusunda firmaların yanlış konumlandırması ve stok durumu gibi istisna durumlar dışında ne kadar ekmek o kadar köfte.
Ek olarak oyuncu kulaklıklarında kullanım ihtiyacına göre ek özellikler de gereksiz yere fiyatı arttırabilir. Ekstra bluetooth ile ikinci cihaz bağlama örnek olabilir mesela.
Anladım, benim aşırı bir beklentim yok. Sadece uzun süre dayansın ve biraz kaliteli olsun, hissiyatı iyi olsun istiyorum. Kulaklıkta mikrofon olmasına da ihtiyacım yok zaten. Harici mikrofon kullanıyorum. Telefonum içinde ayrı kulaklığım bulunuyor. Bunları göz önünde bulundurarak sizce ne almalıyım?

Arada ödediğime değecek bir fark olacaksa düşünebilirim. Siz yine de önerebilir misiniz?

Baktım da bulamadım, Link alabilir miyim?
Blackshark V2 Pro ile online FPS dışında son seste müzik de dinlerim. O konuda beni üzmediği için önerebilirim. USB kulaklık veya kablosuz alıcıları taktığınız USB port da önemli. Mümkünse parazitsiz akım verebilen ve yüksek bant genişliğine sahip kaliteli USB 3 portlarına takmanızı tavsiye ederim. Monitörlerin USB portları bu konuda iyi olmuyorlar çoğunlukla.

Hala karar veremedim ve bütçem düştü. Şu an 2000-2500 arası bir bütçem var. Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Yeni yıla girmeden almalısın yoksa fiyatlar çok artacak

Güncelleme yazacak olursam kulaklığın kesilme sorunu ile ilgili Corsair ile iletişime geçmiştim bana kulaklığı nasıl resetleyeceğimi söyleyen bir mail ile yanıt verdiler eğer sorun devam ederse iletişime tekrar geçmemi söylediler, sorun devam edince bir kez daha yazdım garantim devam ettiği için bana ücretsiz UPS kodu verdiler ve ürünü onlara göndermemi istediler ürünü gönderdim ve ürün değişimi onaylandı şu anda da bana sıfır bir kulaklık gönderiyorlar Corsair gerçekten çok ilgili ve iyi bir firma bir kez daha görmüş oldum alacaklara tavsiyemdir kesinlikle!

Son düzenleme:
Yeni yıla girmeden almalısın yoksa fiyatlar çok artacak

Güncelleme yazacak olursam kulaklığın kesilme sorunu ile ilgili Corsair ile iletişime geçmiştim bana kulaklığı nasıl resetleyeceğimi söyleyen bir mail ile yanıt verdiler eğer sorun devam ederse iletişime tekrar geçmemi söylediler, sorun devam edince bir kez daha yazdım garantim devam ettiği için bana ücretsiz UPS kodu verdiler ve ürünü onlara göndermemi istediler ürünü gönderdim ve ürün değişimi onaylandı şu anda da bana sıfır bir kulaklık gönderiyorlar Corsair gerçekten çok ilgili ve iyi bir firma bir kez daha görmüş oldum alacaklara tavsiyemdir kesinlikle!
İkinci el Logitech G Pro satın aldım. Fiyatı daha uyguna geldi.

İkinci el Logitech G Pro satın aldım. Fiyatı daha uyguna geldi.
Güle güle kullanın. Güzel tercih bence.

Ben HS80 ile 5. ayımdayım mutlu mesut gidiyoruz. Yeni ciciler almam lazım ama. Kulaklığın pedleri biraz fazla toz çekiyor ve benim kafam bu aralar çok kepekleniyor.

Güle güle kullanın. Güzel tercih bence.

Ben HS80 ile 5. ayımdayım mutlu mesut gidiyoruz. Yeni ciciler almam lazım ama. Kulaklığın pedleri biraz fazla toz çekiyor ve benim kafam bu aralar çok kepekleniyor.
Kulaklığın pedleri ile alakalı mail atmıştım ben, benimkilerin de yapışkanı çok çabuk çıkmıştı yeni kulaklık pedleri yollamışlardı deneyebilirsiniz.

Kulaklığın pedleri ile alakalı mail atmıştım ben, benimkilerin de yapışkanı çok çabuk çıkmıştı yeni kulaklık pedleri yollamışlardı deneyebilirsiniz.
Hocam zaten yolladıkları pedleri kullanıyorum.
Yenilerin silikonları sağlam ama tek sorunu bu kulaklığın pedlerini iyi muhafaza etmek lazım. Şu an pedlerde fiziki olarak sorun yok baya sağlam ve konforlular. Çok fazla toz çekiyorlar. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı