Corsair HS80 vs HyperX Cloud III

i3R

Centipat
Daha fazla  
HyperX Cloud 2 ya da Corsair HS80 almayı düşünüyorum. Valorant, CS gibi FPS tarzı oynlar oynuyorum sizce hangisisi alınır?

Ben Cloud 3 W ve HS80W aldım Cloud 3W Ti iade ettim sesi az ve rahat değil bass yok.

HS80 de yükseklik ayarı yok, almak isteyenlerin bilgisine...

Hocam içindeki yerde var kafa yastığında ama çok etkilemiyor.

@Lancia Delta S4

Piyasanın en bilgilisini etiketledim bütçe ver o önerir.

@Lancia Delta S4

Piyasanın en bilgilisini etiketledim bütçe ver o önerir.

Teşekkür ederim o kadar abartmanıza gerek yok, burada direk işleri bu olan kişiler de var. Ben kendi çapımda araştırıp hobi tarzı bir şeyler yapmaya çalışıyorum sadece. 😀

HS80 Cloud 3'ten hem mikrofon hem de sea olarak önde bir model, Cloud 2'yi karşılaştırmaya bile gerek yok. Biraz daha çıkıp bu modeli alırsanız daha iyi olur. Hatta mikrofona ihtiyacınız yoksa IEM almanız neredeyse aynı fiyatta 2 kat daha kaliteli bir ses almanızı sağlar.

Teşekkür ederim o kadar abartmanıza gerek yok, burada direk işleri bu olan kişiler de var. Ben kendi çapımda araştırıp hobi tarzı bir şeyler yapmaya çalışıyorum sadece. 😀

HS80 Cloud 3'ten hem mikrofon hem de sea olarak önde bir model, Cloud 2'yi karşılaştırmaya bile gerek yok. Biraz daha çıkıp bu modeli alırsanız daha iyi olur. Hatta mikrofona ihtiyacınız yoksa IEM almanız neredeyse aynı fiyatta 2 kat daha kaliteli bir ses almanızı sağlar.
IEM olarak ne var hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı