Corsair K55 RGB İnceleme ve Kullanıcı Deneyimi

Hocam bana göre alınır. XT'nin farkı her tuşu istediğiniz renk yapabilmeniz.

Membran olarak en iyi klavye bana göre. G213 Logitech vardı kronik sorunlu tuş basmama sorunu var. Ornata V3 aldım onda da belli başlı 3 tuşa aynı anda basamıyorsun ghosting var diyorlar ama olmuyor çok muzdarip var her model de farklı kombinasyonlar çalışmıyor ilginç bir olay. Yoksa güzel klavye. Ama bu her yönü ile sorunsuz. Tuşlar biraz daha tok basımı. Multimedya tuşları vs bir de ekstra yanda makro tuşları ki bazı oyunlarda MMO gibi çok işime yarıyor. Ben veririm yani o parayı.

@L0rrec Klavyeyi aldım da, makro tuşların çalışma şekli kafamı karıştırdı.

Bu tuşlar bağımsız mı yoksa sadece tuş kombinasyonu mu taklit edebiliyor? Oyunlarda bir tuş olarak atayamadım.

@L0rrec klavyeyi aldım da, makro tuşların çalışma şekli kafamı karıştırdı.

Bu tuşlar bağımsız mı yoksa sadece tuş kombinasyonu mu taklit edebiliyor? Oyunlarda bir tuş olarak atayamadım.

Makro olarak seçtim hocam mesela G6 sağ tuş alttan macro seçeneği var oradan da sana record diyor ben F7'ye bir şey atamıştım sadece F7'ye bastım o şekilde yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…