Corsair K55 vs Logitech G213

Kızgın Panda

Kilopat
Katılım
30 Mayıs 2018
Mesajlar
140
Selamlar klavye değiştiriyorum ve öğrenmek istediğim bir şey var. Hangisi daha iyi kalite sunar bana ?

Corsair K55
Logitech 213

Kararsız kaldım. Logitech biraz daha kalite olarak güzel gözükse de Corsair de baya iyi gözüküyor sadece Logitech'in RGB'si biraz daha iyi gibi yardımınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bende sizin gibi bir ikilemde kalmıştım K55 başlarda çok cazip geldi sonradan G213 Prodigy klavyesini gördüm ve baya kafam karıştı. Dedim belki incelemesi falan vardır Youtuba bir bakayim. Malesef hiç bir inceleme videosu göremedim. Ve ondan sonra ikisinde özelliklerini baktım ve kendim karşılaştırdım. Ve 213 Prodigy aldım nedenleri ise şunlar

- K55 de herhangi bir yazılım desteği bulunmaması
- Ve Logitech markasının oyun sektöründe uzun yıllardır olması ve kendini uzun ömürlü kullanımda kanıtlaması

Ben bu yüzden Logitech aldım ve 1 yıldır kullanıyorum, tek eksisi klavyenin arasına bişeyler kaçınca temizleyememem

Kısacası Logitech G213 Prodigy öneririm
 
Son düzenleme:
- K55 de bilek desteği yok ve bu uzun saatlerinizi verdiğinizde ciddi bilek rahatsızlıkları yaşatır.
Yalnız K55'de bilek desteği var.

CH-9206015-NA-K55_RGB_NA_001.png
 
Arada fazla bir fark yok diyebilirim. Ancak Logitech Gaming Software adındaki sürücüsü G213'e göre var ve F tuşlarına makro atanabiliyor ve yazılım sayesinde daha rahat kontrol edebiliyoruz klavyeyi. Hissiyat ve kullanışlılık karşılaştırılmasında hemen hemen aynı. İş biraz da zevke biniyor yavaş yavaş. Ben G213'ü öneririm.
 
Kuzenimde K55 var. Memnun musun dedim bilek desteği olması güzel, tuş sesleri rahatsız etmiyor ışıklı falan dedi. Ben de denedim güzel yani. O çok memnun ama forumda daha önceden okuduğum yorumlara göre pek tavsiye edilmiyor ama bu beğenmeyeceğin anlamına gelmez tabi. Yalnız ne olursa olsun ben olsam marka tercihim logitech steelseries gibi markalar olur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı