Corsair K68 RGB vs K68 Red LED

Yer
Roma
İtopya'da mükemmel bir indirim var şu anda.
Uzun zamandır bu klavyeyi istiyordum. Sizce RGB aydınlatma için 100 lira daha fazla vermeye değer mi?
İndirimin bitmesine 11 saat kalmış almak istiyorum ve kararsız kaldım. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır bu klavyeyi istiyordum. Sizce RGB aydınlatma için 100 lira daha fazla vermeye değer mi?
İndirimin bitmesine 11 saat kalmış almak istiyorum ve kararsız kaldım. Sizin düşünceleriniz neler?
Tabiki bu senin zevkine kalmış ama ben olsam 100 TL fazla vermeyi göze alırdım.

Her iki klavyeyi de kullanmış ve hala red ledi kullanmaya devam eden biri olarak yazıyorum. RGB olan klavyeyi kullanırken yaşayacağın farklılıkları yazıyım, 100TL ye değer mi düşün. Ayrıca indirimlere çok güvenme k95 brown ramazan başından beri indirime girip çıkıyor.

+Topluluğun yaptığı ışıklandırma efektlerini indirip 20-30 efekt kombinasyonlu güzel profiller oluşturan hatta bu işi profesyönel olarak yapanlar bile var, klavyen hakkaten güzel gözüküyor.
+Oynadığın oyuna göre aktifleşecek tuşları renklendirip klavyedeki geriye kalan tuşların rengini kapayabilirsin. (redde ben böyle kullanıyorum rgb de mesela asdw ye kırmızı reloada yeşil sayılara turunca falan atayabilirsin örnek, gece kullanırken güzel oluyor)
- K68 in su koruma plastiği başka klavyelere karşılaştırıldığında (ör blackwidow v2, alloy fps rgb vs) ışığı biraz sönük kalıyor, ayrıca korumanın altındaki klavye plastiği siyah bu da biraz etkiliyor.
RGB klavyenin plastiği biraz daha siyah gibi.

Yerinde olsam RGB olanı alırım sadece topluluk profilleri özelliği için, çok beğenmiştim. 320TL ye 0 red bulunca iade edip onu aldım.

Reis aldın mı indirim de ne kadardı ben hafta sonu 380 e düşerse almayı düşünüyorum led'i

@09alperpc09 380'e düşmez, çok uzun süredir Red LED modeli 399 Lira, RGB modeli de 499 Liraya satılıyor.
Hafta sonları indirimlerinde görmüştüm ben zaten yarın olursa Bayram ve hafta sonu indirimi olur inşallah motospeed ck350 de alabilirim belki 100 TL farka RGB değer mi acaba ondan emin değilim çünkü daha hyperx cloud 2 almam gerek
Hafta sonları indirimlerinde görmüştüm ben zaten yarın olursa Bayram ve hafta sonu indirimi olur inşallah motospeed ck350 de alabilirim belki 100 TL farka RGB değer mi acaba ondan emin değilim çünkü daha hyperx cloud 2 almam gerek
@Onur Altuğ Sever

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı