Corsair K70 Cherry MX Low vs. SteelSeries Apex 5

takaSh1

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
s
İtopya indirimlerinde bu iki klavyeden birini almayı düşünüyorum. Aralarında 150-200 TL fark var. Apex daha pahalı. Hangisi daha iyi? SteelSeries daha çok hoşuma gitti. Mouse'unu kullanıyorum takım olsun istiyorum ancak Corsair daha kaliteli ise onu alabilirim.

K70 daha uzun ömürlü olur muhtemelen. Apex 5 hibrit olarak geçiyor switchlerindeki birkaç materyal mekanik klavyelerden farklı. İkisine de sahibim, ikisi de çok güzel klavye. Boyutları ve bilek desteğinin rahatlığı konusunda Apex 5 daha avantajlı bana göre. Fakat switch konusunda K70 daha başarılı.

Corsair K68 sahibiyim. Red değil de RGB olanından. 11 kasım'da N11'den almıştım, kuponla birlikte 830 liraya denk gelmişti. Cherry mx switch olduğu için tuş sesleri rahatsız etmiyor. Bileklik desteği mevcut. Ağırlığı nerdeyse 2 kiloya yakın. Yani malzeme kalitesi üst seviyede diyebilirim. K70 istiyordum ama malum fiyatlar çok artınca indirimle birlikte K68 aldım. Muhtemelen K70 te K68'e çok yakın kalitede ve özellikte bir klavye. Kafanda bir fikir oluşsun diye yazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı